Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Rimi Baltic


Rimi valgte å implementere SAP Commerce og integrere med bakenforliggende systemer, og har opplevd stadig økt etterspørsel siden lansering i oktober 2019.  

Rimi Baltic er en stor dagligvareaktør i Baltikum med hovedkontor i Riga, Latvia. Rimi er et datterselskap av den svenske gruppen ICA. Rimi Baltic opererer 275 dagligvarebutikker i Estland, Latvia og Litauen med distribusjonssenter i hvert land.

 

Utfordring

 

Målet var å gi kundene en sømløs og skreddersydd kundeopplevelse på tvers av sine kanaler, inkludert drive-thru, med de samme kampanjene i alle kanalene, samt at kundene også skulle få tilgang til ferskvare-kategoriene i sortimentet. Rimi ville også kunne rulle ut løsningen til alle regioner I Latvia og over hele Baltikum.

 

Løsning

 

En e-commerce-løsning for dagligvarer med hjemmelevering, Klikk-og-Hent og drive-thru som støtter alle Rimis «in store»-kampanjer og gir forslag til første handlevogn og «favorittliste» basert på både in-store og online kjøpshistorikk. Rimi valgte å implementere SAP Commerce (tidligere SAP Hybris) og integrere med bakenforliggende systemer for å synkronisere sortiment og kampanjer i alle kanaler med en lojalitetsløsning som gir kunden en tilpasset kundeopplevelse. Kunden kan også returnere varer på dørstokken ved bruk av hjemmelevering eller direkte fra bilen med bruk av drive-thru-løsningen.

 

Kundens fordeler

 

Rimis e-commerce-løsning har opplevd stadig økt etterspørsel siden lansering i oktober 2019. Rimi har nå den nest mest populære e-commerce løsningen i Latvia. Rimi var også i stand til å lansere før det planlagte lanseringstidspunktet i Litauen og Estland for å kunne støtte et umiddelbart behov for online-salg under lockdown i COVID-19 krisen. SAP Commerce-løsningen er en robust plattform for fremtidig vekst.

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!