Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Kunder


Vi er stolte av alle våre kunder og prosjekter. På denne siden har vi trukket frem noen av de du kanskje har hørt om fra før, eller som vi er spesielt stolte av.

Floyd

I et mindre marked som Norge så er vi alle kjent med at det er noen få aktører som alltid skiller seg ut som naturlige ledestjerner innen digital handel. De er innovative, deler av sine erfaringer med bransjen og er en inspirasjonskilde for mange.

Norli

Norli er Norges største bokhandel med 180+ butikker i Norge og en omsetning på 1,9mrd (inkludert franchiser). Kjeden har de siste fem årene vært gjennom en omfattende digital transformasjon hvor kjedens fysiske butikker og digitale handel nå utgjør en helhetlig omnikanal strategi de har lykkes svært godt med. 

Sunkost

Sunkost er Norges eldste helsekostkjede med 30 års erfaring og en visjon om å gjøre det enklere og mer fristende å leve sunt. De er en landsdekkende kjede med over 100 butikker og en moderne digital handel som knytter de fysiske butikkene og kundeklubben sammen i en helhetlig omnikanal strategi. 

Idé House of Brands

Idé House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia. De er en B2B-aktør med digital handel i fem land i tillegg til at de har 170+ nettbutikker med kundespesifikt design og produktutvalg noe som gjør dette til et av de mest krevende og interessante kundene vi noensinne har arbeidet med. 

Apotera

To gründere hadde en ide om et nettapotek som kunne ta opp kampen mot mastodontene i bransjen. I løpet av det første året så har de allerede vunnet “årets nykommer” og årets butikk innen “apotek og helsekost”. Nå sikter de seg inn på 250M ila 2023! 

Rimi Baltic

Rimi valgte å implementere SAP Commerce og integrere med bakenforliggende systemer, og har opplevd stadig økt etterspørsel siden lansering i oktober 2019.

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

Få hjelp av våre eCommerce og marketing-spesialister 

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!