Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Kunder


Vi er stolte av alle våre kunder og prosjekter. På denne siden har vi trukket frem noen av de du kanskje har hørt om fra før, eller som vi er spesielt stolte av.

Eplehuset

Eplehuset er Norges største Apple-forhandler med 22 butikker og 1+ mrd i omsetning. På tross av deres bredde i segment og tjenester så klarer de likevel å skape unike og brukervennlige kjøpsopplevelser som få andre aktører klarer innen digital handel.

Floyd

Floyd inspirerer norske ledere i digital handel markedet. PearlConvert hjelper innovatørene å dele bransjeerfaringer, noe som vekker inspirasjon blant flere.

Norli

Norli, Norges største bokhandel, utmerker seg med en vellykket PearlConvert omnikanalstrategi. Les mer om deres digitale forvandling og blomstrende suksess her.

Sunkost

Sunkost, Norges eldste helsekostkjede med hundre butikker og 30 års erfaring, forente fysiske butikker med digital handel vellykket sammen med PearlConvert.

Idé House of Brands

IDÉ House of Brands er Nordens største B2B-leverandører, og en av de mest krevende og interessante digital netthandels kundene PearlConvert har jobbet med.

Apotera

Apotera er et voksende nettapotek som utfordrer industrigiganter. Denne prisvinnende nykommeren sikter mot 250 millioner innen 2023 med PearlConvert. Les mer!

Rimi Baltic

Sammen med PearlConvert har Rimi Baltic implementerte en netthandelsløsning for dagligvarer med hjemlevering, Klikk og hent og Drive-in. Les Pearls casestudy!

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!