Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Sunkost

 

Sunkost er Norges eldste helsekostkjede med 30 års erfaring og en visjon om å gjøre det enklere og mer fristende å leve sunt. De er en landsdekkende kjede med over 100 butikker og en moderne digital handel som knytter de fysiske butikkene og kundeklubben sammen i en helhetlig omnikanal-strategi. 

I samarbeid med Sunkost så har vi designet og utviklet deres nye digitale handel hvor vi bruker Magento Open Source som eCommerce løsning i kombinasjon med Pimcore CMS slik at de kan arbeide mer selvstendig og kreativt med innhold som både øker trafikk og som er kjøpsutløsende. 

I dette prosjektet så har vi blant annet utviklet løsninger for å styrke samspillet mellom digital kanal og fysisk handel med gode strategier for Klikk & Hent. Vi har også integrert partneren vår Voyado med Magento slik at både sluttkunde og Sunkost får flere fordeler i forhold til kundeklubb-strategi og marketing-automation på tvers av kanalene i stedet for kun fysisk eller digitale siloer. 

Vi bruker Flow som digital tjenesteplattform og grunnlag for alle integrasjoner, blant annet med systemer som Pimcore PIM og bedriftens POS-løsning. 

Så har vi som alltid en best-of-breed tilnærming til øvrige tjenester i prosjektet, som blant annet Nosto for produktanbefalinger og personalisering, samt Algolia for internt-søk. 

Sunkost valgte PearlConvert på bakgrunn av deres erfaring med omnikanal, en rekke gode referanser, og mer kreative løsningsforslag enn konkurrentene.

Den faglige kompetansen og engasjementet til hver enkelt i prosjektet har bidratt til en vellykket leveranse, og gitt trygghet og forutsigbarhet i gjennomføringen og lanseringen. Skiftet fra gammel plattform til Magento gikk smertefritt og i henhold til plan og budsjett.

Sunkost er meget fornøyde med valget av PearlConvert som leverandør, og ikke minst med resultatene etter lansering.

PearlConvert oppleves som en fleksibel samarbeidspartner, og har skapt en nettbutikk som har gitt vekst i omsetning fra organisk trafikk og økning i konverteringsfrekvens fra alle kanaler. Kombinasjonen av Magento og Pimcore som CMS og PIM, gjør at vi jobber effektivt med SEO, innhold, beriking av produkter, samt lansering og optimalisering av kampanjer.

 

- Andreas Løveng, eCommerce Manager Sunkost

PearlConverts rolle i prosjektet

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!