Convert blir en del av Pearl Group Les mer

Om PearlConvert


Convert så verden for første gang våren 2015. Siden den gang har vi vært på en utrolig reise, drevet frem av et enormt engasjement for læring og kontinuerlig forbedring. I dag står Convert stødig som et ledende fagmiljø for digital handel og teknologi i Norge. Vi er nå over 70 dyktige ansatte i 3 land, og er så heldige at vi får jobbe med noen av de mest spennende kundene i bransjen.

Bygget på en enkel ideologi


I Convert tror vi på at om vi skaper noe man er stolte av samtidig mens vi har det gøy, ja da har man et godt sted å jobbe. Og det er noe vi synes er veldig viktig hos oss. Vi er overbevist om at om man setter dyktige hoder sammen kan man skape utrolige ting. Vi er også overbevist om at om man gjør en bedre jobb når man smiler. 

Derfor har vi også passet på å ansette både skarpe, dyktige og ikke minst hyggelige folk - og det tror vi kundene våre merker.

Vår visjon:

Vi skal lage Norges (og kanskje verdens) beste digitale handelsløsninger!

Kvalifisert til fingerspissene. 


Det er selvsagt flott å være hyggelig, men kompetansen må også sitte. Convert er kvalifisert og sertifisert på høyeste nivå, og spesielt høyt henger Gold Solution Partner-sertifiseringen hos Adobe. Det betyr at våre kunder virkelig kan være trygge på at vi har skarpe og dyktige ansatte som kan løse selv de tøffeste tekniske utfordringer. 

Vi er ikke en leverandør,

vi er en samarbeidspartner.


Å skape gode digitale handelsløsninger er ikke plankekjøring, og det er også derfor mange feiler. Det krever høy fagkunnskap i flere fagdisipliner, og ikke minst godt samarbeid. Vi ser derfor ikke på oss som en leverandør,  fordi vi ikke bare leverer en løsning og ønsker kunden lykke til med den. For å skape gode løsninger må vi samarbeide tett og godt med kundene våre, forstå våre kunders og deres brukeres mål og utfordringer. 

Økonomisk utvikling

 

Selskapet har hatt en fantastisk utvikling siden oppstart, og vi har vokst i både omsetning, kunder og ansatte for hvert år. I dag er Convert et solid og trygt selskap og arbeidsplass. Digital handel har kommet for å bli, og spesielt i forbindelse med Covid-19 så vi en utrolig vekst i netthandel som gjør at enda flere nå ser behovet for å digitalisere sine salgskanaler. 

Hvordan er det å jobbe med oss?


Som kunde av Convert kan du forvente:

  • En erfaren og trygg samarbeidspartner spesialisert på digital handel som antageligvis har vært borti mange av de utfordringene dere har i tidligere prosjekter.

  • En samarbeidspartner som utfordrer dere, kommer med nye ideer, stiller de dumme spørsmålene og ønsker å bli utfordret tilbake. Spørsmål som "Hvorfor skal kunden handle hos dere?" for eksempel. 

  • Rådgivere og eksperter som ønsker å dele erfaringer og kunnskap, og virkelig forstå deres utfordringer slik at vi kan løse de sammen.

  • At vi skal være åpne og transparente, og at vi forventer det samme av dere. Vi tror den eneste måten å lykkes på er at vi alle er på samme lag som drar i samme retning. 

  • En uformell og omgjengelig gjeng som ønsker stor takhøyde og at alle skal bli hørt i samarbeidet. 

  • Engasjerte og dedikerte folk som virkelig ønsker å løfte dere til neste nivå. 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Torkel som er daglig leder i Convert. Han har lang erfaring fra både leverandør- og kundesiden innen digital handel og var blant annet tidligere ansvarlig for alle butikkene til VITA og oppbygningen av Norges største kundeklubb. 

Kontakt Torkel

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing automation, personalisering, kundeservice & salg

eCommerce management for hire i korte og lengre perioder

Support, hosting og videreutvikling