Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Om PearlConvert


PearlConvert så verden for første gang våren 2015, den gang under navnet Convert. Siden den gang har vi vært på en utrolig reise, drevet frem av et enormt engasjement for læring og kontinuerlig forbedring. I dag står PearlConvert stødig som et ledende fagmiljø for digital handel og teknologi i Norge. Vi er nå over 130 dyktige ansatte i 3 land, og er så heldige at vi får jobbe med noen av de mest spennende kundene i bransjen.

I 2022 ble vi en del av Pearl Group, en av Nordens største partnere innen forretningssystemer (ERP), digital handel, innsikt, loyalty & CRM.

Bygget på en enkel ideologi


I PearlConvert tror vi på at om vi skaper noe man er stolte av samtidig mens vi har det gøy, ja da har man et godt sted å jobbe. Og det er noe vi synes er veldig viktig hos oss. Vi er overbevist om at om man setter dyktige hoder sammen kan man skape utrolige ting. Vi er også overbevist om at om man gjør en bedre jobb når man smiler. 

Derfor har vi også passet på å ansette både skarpe, dyktige og ikke minst hyggelige folk - og det tror vi kundene våre merker.

Vår visjon:

Vi skal være Nordens (og kanskje verdens) beste på digitale handel!

Kvalifisert til fingerspissene. 


Det er selvsagt flott å være hyggelig, men kompetansen må også sitte. PearlConvert er kvalifisert og sertifisert på høyeste nivå, slik at våre kunder virkelig kan være trygge på at vi har skarpe og dyktige ansatte som kan løse selv de tøffeste tekniske utfordringer. 

Vi er ikke en leverandør,

vi er en samarbeidspartner.


Å skape gode digitale handelsopplevelser er ikke plankekjøring, og det er også derfor mange feiler. Det krever høy fagkunnskap i flere fagdisipliner, og ikke minst godt samarbeid. Vi ser derfor ikke på oss som en leverandør, fordi vi ikke bare leverer en løsning og ønsker kunden lykke til med den. For å skape gode løsninger må vi samarbeide tett og godt med kundene våre, forstå våre kunders og deres brukeres mål og utfordringer. 

Økonomisk utvikling

 

Selskapet har hatt en fantastisk utvikling siden oppstart, og vi har vokst i både omsetning, kunder og ansatte for hvert år. I dag er PearlConvert et solid og trygt selskap og arbeidsplass. 

Våren 2022 ble PearlConvert en del av Pearl Group, en av Nordens ledende IT-partnere innen forretningssystemer (ERP) og ehandel. Med Pearl Group i ryggen ble PearlConvert styrket både faglig og finansielt, og har nå bedre forutsetninger enn noen gang til å vokse raskere og bedre. Vi i PearlConvert var også så heldige å få over 60 nye kollegaer, og utvidet tjenestespekteret vårt med en helt egen avdeling innen Loyalty, CX og CRM.

Hvordan er det å jobbe med oss?


Som kunde av PearlConvert kan du forvente:

  • En erfaren og trygg samarbeidspartner spesialisert på digital handel som antageligvis har vært borti mange av de utfordringene dere har i tidligere prosjekter.

  • En samarbeidspartner som utfordrer dere, kommer med nye ideer, stiller de dumme spørsmålene og ønsker å bli utfordret tilbake. Spørsmål som "Hvorfor skal kunden handle hos dere?" for eksempel. 

  • Rådgivere og eksperter som ønsker å dele erfaringer og kunnskap, og virkelig forstå deres utfordringer slik at vi kan løse de sammen.

  • At vi skal være åpne og transparente, og at vi forventer det samme av dere. Vi tror den eneste måten å lykkes på er at vi alle er på samme lag som drar i samme retning. 

  • En uformell og omgjengelig gjeng som ønsker stor takhøyde og at alle skal bli hørt i samarbeidet. 

  • Engasjerte og dedikerte folk som virkelig ønsker å løfte dere til neste nivå. 

Om Pearl Group


PearlConvert ble en del av Pearl Group våren 2022. Pearl Group er en ledende IT-partner innen forretningsløsninger (ERP) og ehandel i Norden, og er den største SAP-partneren i Norge.

Pearl Group ble etablert i 2006, og eies av Norvestor og de ansatte. Selskapet har hatt 20-25% vekst de seneste 5 årene, og en omsetning på 484 MNOK i 2021. Pearl Group har nå over 330 ansatte fordelt på kontorene i Norge, Sverige, Finland, Latvia, Singapore, Polen og Ukraina.

Vil du vite mer?

Ta en prat med Torkel som er daglig leder i PearlConvert. Han har lang erfaring fra både leverandør- og kundesiden innen digital handel og var blant annet tidligere ansvarlig for alle butikkene til VITA og oppbygningen av Norges største kundeklubb. 

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!