Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Teknologi


Effektive digitale handelsløsninger er også mer enn brukeropplevelse og kundereiser. Det er løsningene og arkitekturen som lar deg ta i bruk de beste verktøyene, spille på lag med organisasjonens systemer og arbeidsrutiner, utnytte data og møte kundenes forventninger nå og i fremtiden.

VÅR TILNÆRMING

Composable Commerce

 

Med stadig økende kompleksitet og forventninger hos kundene skapes de beste digitale handelsopplevelsene ved kombinasjonen av en sterk eCommerce-plattform og en rekke Best of Breed-løsninger som hver for seg dekker et av de mange områdene, funksjonene og opplevelsene som til sammen utgjør en helhetlig moderne digital handelsløsning.

En Composable Commerce-tilnærming lar deg ta i bruk de beste verktøyene, prøve ut ny teknologi, gjennomføre eksperimenter og skape resultater.

For å legge til rette for Composable Commerce kreves det riktig arkitektur. MACH er fundamentet som lar deg implementere en Composable Commerce-strategi.
 

Mer om Composable Commerce

VÅRT RAMMEVERK

Harmony

 

Harmony er en komplett ecommerce plattform fra PearlConvert bygget på MACH-arkitektur for Composable Commerce. Med en responsiv frittstående PWA storefront, sterk ecommerce engine (Adobe Commerce / Magento), PIM, CMS, robust integrasjons- og tjenesteplattform, og tilrettelagt for bruk sammen med de beste verktøyene på markedet får du et solid fundament for din digitale handelsløsning.

Mer om Harmony

TEKNOLOGIEN

Bygget på verdensledende teknologi

 

Adobe er kåret til leader innenfor eCommerce-plattformer av Gartner 6 år på rad, fra 2017 til 2022. Du kan derfor være trygg på at om du jobber med oss får du teknologi i bunnen som er absolutt verdensledende. 

Adobe Commerce kommer med en mengde funksjonalitet ut av boksen, som gjør at dere slipper å bruke unødvendig tid, penger og risiko på å finne opp kruttet på nytt. 

Les mer om Adobe Commerce

TJENESTEPLATTFORM

Integrasjon og tjenester

 

Behovet for robuste integrasjoner er universelt for alle våre kunder. En typisk digital handelsløsning trenger samspill med andre systemer som ERP, warehouse management, PIM, kundeklubb, betalingsleverandører, frakt og andre.

Ved å eksponere bedriftens data og funksjoner som tjenester legger du til rette for innovasjon. Skal chatbotten kunne legge inn en bestilling? Eller leverandøren sende deg oppdaterte beholdningstall automatisk? Da trenger du en arkitektur som støtter det.

PearlConvert tilbyr Flow, en plattform for integrasjon- og tjenesteutvikling, skreddersydd for ecommerce og levert som Platform-as-a-Service. Det betyr at plattformen er aktivt forvaltet, skalerbar, og overvåket av vårt integrasjonsteam.

De siste årene har vi levert tunge integrasjoner med et titalls ulike forretningssystemer. Daglig håndteres millioner av datapunkter, og plattformen støtter milliarder i årlig omsetning.

Mer om integrasjoner

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!