Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Sanity

En av de ledende Headless CMS-plattformene på markedet, som gir utviklere og innholdsteam eksepsjonell fleksibilitet og kontroll. Med sitt intuitive grensesnitt og robuste funksjoner, gjør Sanity det mulig for bedrifter å strømlinjeforme innholdsskaping, levering og administrasjon på tvers av alle kanaler i løpet av få dager, ikke uker. 

Rangert som leder innen Headless CMS


Sanity er et selskap etablert i Norge, med global tilstedeværelse. På kundelisten finner man kjente merkevarer som Puma, Nike, Shopify, Sonos, ReMarkable, Figma og Invision. 

Løsningen er rangert som en leder i Headless CMS kategorien, basert på kunderating og markedsposisjon. Den tilbyr den ideelle kombinasjonen av ut-av-boksen utviklerverktøy og dyp konfigurerbarhet. Den åpner opp for innholdskreativitet og økt produktivitet på tvers av virksomheten din.

 

Sjekk ut Sanity G2 reviews

 

Hvorfor velger så mange Sanity nå? 


Sanity Studio

Sanity Studio er det brukervennlige og konfigurerbare grensesnittet levert av Sanity.io. Det fungerer som et kraftig innholdsredigeringsmiljø som lar deg enkelt administrere ditt digitale innhold. Med et intuitivt og fleksibelt grensesnitt lar Sanity Studio deg lage, redigere og organisere innholdet ditt på en sømløs måte. Det gir en jevn redigeringsopplevelse, sanntidssamarbeid og muligheten til å tilpasse studioet etter dine spesifikke behov. Enten du er en utvikler eller innholdsskaper, gir Sanity Studio deg mulighet til å strømlinjeforme innholdsbehandlingsprosessene dine og skape engasjerende digitale opplevelser.

 

 

APIs

Sanity APIs tilbyr utviklere et omfattende sett med verktøy for å samhandle med og manipulere innhold som er lagret i Sanity.io. Med et godt dokumentert og intuitivt API kan utviklere enkelt integrere Sanity med en rekke applikasjoner, nettsteder eller tilpassede arbeidsflyter. For eksempel Algolia eller Commercetools som vi i PearlConvert bruker. Du kan enten bruke GraphQL eller GROQ for å spørre etter innholdet ditt.

 

Samarbeid i real-time 

Sanity lar teamet samarbeide sømløst om innholdsskaping og redigering. Med live oppdateringer og umiddelbar synkronisering kan teammedlemmer jobbe sammen i sanntid, eliminere versjonskonflikter og sikre effektivt samarbeid gjennom hele innholdsbehandlingsprosessen.

 

 

Markedsplass og plugins

Sanity gir deg tilgang på plugins som utvider funksjonaliteten til Sanity-plattformen. Dette lar brukere tilpasse arbeidsflyten for innhold og forbedre redigeringsopplevelsen på en enkel måte. Alt fra planlagt publisering, medieleser, tilpassede innganger ned til ulike integrasjonsplugins.

 

Pris

Sanity følger en transparent og bruksbasert prismodell som tilbyr fleksibilitet for å matche behovene til ulike virksomheter. De følger mottoet - "Betal ettersom du vokser" og vil garantert tilby passende prismodeller for både små bedrifter til store selskaper. 

 

Kort fortalt så gir Sanity deg

 

  • Markedsledende headless CMS-plattform 

  • Multi-tenant SaaS løsning

  • Fleksibilitet og kontroll over innholdsproduksjonen

  • Multichannel innholdsproduksjon (skap en gang, gjenbruk på tvers av kanaler)

  • Raske og effektive arbeidsflyter 

  • Enkelt å integrere med andre ecommerce verktøy 

  • Skalerbarhet

  • Pålitelig og sikker infrastruktur 

  • Glade innholdsprodusenter


 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!