Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Commerce


Digital handel står sentralt i PearlConvert sitt DNA, og vi har siden oppstarten levert prisvinnende løsninger basert på markedsledende teknologi. Vårt mål er intet mindre enn å levere Nordens (og kanskje verdens) beste digitale handelsløsninger.

Digital commerce

Vi er Nordens største miljø innen digital handel, og leverer markedsledende teknologier som for eksempel Adobe Commerce og SAP Commerce Cloud.  Vi har lang og bred erfaring med digital handel innenfor ulike markeder, både B2C og B2B. Og med utgangspunkt i en omnikanal-tankegang ser vi alltid helheten og sikrer at du trekker synergier på tvers av dine kanaler.

Med utgangspunkt i vår composable commerce-strategi leverer vi alltid på markedsledende teknologi basert på en best of breed-tilnærming.   

Så hva kan vi hjelpe dere med?

I PearlConvert tar vi totalansvar for at du lykkes med din digitale reise, og vi kan hjelpe dere med blant annet:  

  • Teknologivalg med utgangspunkt i din digitale strategi 

  • Prosjekt- og produktledelse for å sikre en effektiv operasjonalisering 

  • Sertifiserte utviklere til å sikre høy kvalitet på utvikling og tilpasninger 

  • Et bredt rådgivningsmiljø som sikrer at du får tatt ut effektene av investeringen din

  • Fullverdige e-handelsløsninger fra A til Å

Digital handel for B2C/D2C

Rene D2C-aktører har egne utfordringer og muligheter sammenlignet B2B- og omnikanal-aktører. Man har ofte ulempen av å konkurrere mot de største og mest erfarne aktørene i sin bransje, men som en ren digital aktør har man samtidig også fordelen av større fleksibilitet og smidighet.

Vi har samarbeidet med, og bygget netthandelsløsningene til, en rekke eCommerce pure players, og vet hva som skal til for å lykkes i møte med større og mer etablerte aktører. Les mer om hvordan vi jobber med digital handel for B2C & D2C her.

Digital handel for B2B

Der hvor B2C-markedet har gjort raske fremskritt innen digital handel, har B2B-markedet lenge ligget bakpå. Dette er nå i ferd med å endre seg, som følge av endrede vaner og forventninger blant B2B-kunder.

Vi har siden 2017 har vi arbeidet med en rekke B2B-aktører, og i dag er 45% av våre kunder B2B-aktører eller hybrider. Vi har dermed bred erfaring med de unike utfordringene og kompleksiteten som følger med B2B-markedet.

Les mer om hvordan vi jobber med digital handel for B2B her.

Digital handel omnikanal

Verdifullt samspill på tvers av digital handel og fysiske butikker er innebærer langt mer enn ett nettbutikkprosjekt. Det handler om å forstå samspillet mellom digitale og fysiske kanaler, og hvordan disse benyttes i kundenes kjøpsprosess.

Vi vet også at det kreves langt mer enn å tilegne seg nye systemer og teknologi. Intern forankring, rett organisjasjonsstruktur og godt samspill er essensielt for å lykkes med en omnikanal-strategi. Det krever også en samarbeidspartner som er vant med utfordringene som følger med systemarkitektur og integrasjoner på tvers av en rekke systemer som ERP, POS, OMS, CRM/CDP, marketing automation, personalisering og kundeklubb, og forståelse av hvordan disse sammen tjener sluttkunden.

Vi har lang erfaring med omnikanal-prosjekter, og vet hva dette krever av teknologi, integrasjoner, kundeinnsikt, analyser og menneskene i organsiasjonen for å kunne lykkes. Les mer om hvordan vi jobber med omnikanal her.

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!