Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Composable Commerce


Dagens krav til digital handel er ikke lenger mulig å dekke med noen enkeltløsning. Med vår plattform Harmony får du arkitekturen som lar deg implementere en Composable Commerce strategi, ta i bruk de beste løsningene og henge med i utviklingen fremover.

Fra monolitt til best-of-breed

Når man skulle etablere netthandel har man tradisjonelt undersøkt markedet og valgt den leverandøren som kunne tilby den mest egnede nettbutikkløsningen. Det var typisk komplette løsninger, eller monolitter, som løste hele spekteret av funksjonalitet som trengtes for å drive med netthandel.

Men digital handel har vært i en rivende utvikling de siste årene. Kundenes forventninger stiger, og kampen om deres oppmerksomhet blir mer og mer krevende.

 

I takt med utviklingen har deler av digital handel utviklet seg til å bli egne frittstående fagområder som krever spisskompetanse og spesialiserte løsninger. Områder som lojalitet, produktanbefalinger og søk for å nevne noen eksempler er egne disipliner med mange aktører som leverer løsninger spisset mot sitt domene.

Det finnes ikke lenger noen enkeltløsning som dekker alle behovene til moderne digital handel. I stedet for å satse på monolittiske enkeltløsninger bør fokuset være på å finne den plattformen som lar deg sette sammen Best of Breed løsninger fra ulike disipliner til en helhet.

TEKNOLOGIEN

Hva er Composable Commerce?

 


Composable Commerce er et begrep som beskriver digitale handelsløsninger sammensatt av de beste komponentene. Gjort riktig gir Composable Commerce deg mulighet for å velge de beste verktøyene og sette de sammen til en velfungerende helhet.

Med en Composable Commerce-strategi er det mulig å ta i bruk ny teknologi, og enklere bytte ut deler av løsningen ved behov. Det gir friheten til å eksperimentere, og til å henge med på utviklingen.

Composable Commerce krever modularitet, tydelig avgrensning av områder og frikobling mellom frontend og backend, med APIer som tilgjengeliggjør data og funksjonalitet. Det stiller krav til arkitekturen.

 

MACH arkitektur


MACH er en arkitektur som legger til rette for Composable Commerce. Det er en forkortelse for Microservices, API-first, Cloud-native og Headless.

Med Microservices går vi bort fra den monolittiske tilnærmingen mot en arkitektur der flere separate domenespesifikke tjenester hver håndterer et klart avgrenset område innen den digitale handelsløsningen.

Data og funksjonalitet eksponeres først og fremst gjennom klare og tilgjengelige API-er, slik at enhver applikasjon kan konsumere tjenester og data som tilbys, det er grunnlaget for integrasjon mellom de ulike komponentene.

Cloud strategier som Software-as-a-Service har potensial til å redusere kompleksiteten i løsningen, sikre skalerbarhet og forenkle både vedlikehold og drift.

Ved å frikoble frontend fra backend oppnår vi fleksibilitet til å ta i bruk de verktøyene vi ønsker på en smidig måte. Frikoblingen lar oss også skape flere ulike brukeropplevelser spesifikt for forskjellige kanaler, devices og målgrupper hvis vi ønsker det.

Convert Harmony Composable Commerce
Les mer om Maestro Storefront

Fremtiden er Composable

 

  • Composable Commerce og Best of Breed skaper de beste digitale handelsløsningene
  • For å levere de beste opplevelsene nå og i fremtiden trengs en moderne arkitektur som lar deg implementere en Composable Commerce-strategi
  • PearlConvert tilbyr Harmony, en komplett plattform basert på MACH-arkitektur som lar deg implementere Composable Commerce.

 

The Hype Cycle

 

Hans kan fortelle deg mer om Maestro

Vil du vite mer?

Ta en prat med Hans, om hva Maestro
kan gjøre for din bedrift.

La oss snakke sammen
.

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!