Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Maestro Headless Storefront


Akselerer innovasjonstakten, reduser utviklingskostnaden og skap unike brukeropplevelser som differensierer deg fra konkurrentene, med Maestro Headless Storefront.

COMPOSABLE COMMERCE

Skap unike brukeropplevelser
med Maestro Storefront.

 

 

 

Som oftest måler man hvor suksessfullt et nytt netthandelsprosjekt er basert på kommersielle KPIér. Likevel er vår erfaring at majoriteten tillegger valg av ecommerce plattform disse egenskapene. Man mister fokuset på det kundesentriske utgangspunktet raskt og fordyper seg i de mer selvsentrerte, tekniske og interne aspektene.

Man glemmer at det er Storefronten kundene dine har en interaksjon med, det er den som skal inspirere, glede og selge. Ikke backendløsningen du jobber i.  

 

COMPOSABLE COMMERCE
 

Maestro powered by
[insert your choice].

Funksjonsrikt ut av boksen,
men skreddersydd for dere.

 

 

Når man skal utvikle en ny netthandel så har man som oftest to alternativer i forhold til storefronten. Dere kan utvikle en skreddersydd løsning fra scratch, fordelen er naturligvis at man kan skreddersy brukeropplevelsen og funksjonene til seg selv. Ulempen er at det er tidkrevende, kostnaden er uten sidestykke og når man endelig er ferdig så må man stå for all videreutvikling og vedlikehold helt alene.  

Alternativet er å bruke en av de mange standard malverkene man finner på markedet, da reduserer man kostnaden, men man må gå på kompromiss med brukeropplevelsen, man er låst innenfor visse rammer man må forholde seg til og sannsynligheten er stor for at malverket er bundet til en spesifikk ecommerce plattform. Som eksempelvis vårt eget Harmony rammeverk som vi er svært fornøyde med, men som kun fungerer med Adobe Commerce.  

 

 

Så hvordan kan man ta styrkene fra begge alternativer og ingen av svakhetene?  

Som akselerator så gir Maestro raskere time-to-market og lavere vedlikeholdskostnader. Fordi vi er et ledende byrå spesialisert på digital handel så vil vi sammen med våre kunder driver videreutvikling og innovasjonstakten raskere enn hva man kan gjøre alene. Løsningen bygd for å være unikt for hver kunde, så man står fritt til å skreddersy løsningen. Så, det beste til slutt. Vi har bygd den agnostisk, uavhengig av ecommerce plattform, slik at deres composable commerce strategi er fremtidssikker.  

UNIVERSELL UTFORMING

Alle får være med.

Maestro er designet og utviklet med støtte for WCAG 2.1, så alle kan bruke løsningen - uansett utfordringer.

Fordelene med
Maestro Storefront

Headless

Maestro er utviklet for å være en essensiell komponent i deres Composable Commerce strategi. Frikoblet fra backenden og API-drevet.  

Plattform agnostisk

Maestro er en Headless Storefront skapt for Composable Commerce, en agnostisk front-end utviklet for å fungere i harmoni over tid, uavhengig av hvilken ecommerce plattform du benytter. Vårt standard utgangspunkt er kombinasjonen med Commercetools, men du kan også benytte andre plattformer som Adobe Commerce, Magento Open Source, SAP Commerce eller Omnium for å nevne noen.  

Brukeropplevelse

Vi har utviklet en brukervennlig storefront basert på vår erfaring med UX &CRO innen digital handel på tvers av mange av de ledende ecommerce aktørene i Norden de siste 20 årene.   

Innovasjonstakt

Maestro er en storstilt satsing med et eget produktteam som videreutvikler løsningen kontinuerlig, vi innhenter feedback fra kunder som vi tar med i roadmap og vi screener markedet for nye, innovative løsninger.  

Skreddersydd for dere

I motsetning til mange standard frontend malverk som begrenser mulighetene for å tilpasse løsningen unikt for dere så har vi en tilnærming hvor storefronten er et utgangspunkt, men hvor man alltid står fritt frem for å skreddersy løsningen slik man ønsker.  

Funksjonsrik ut av boksen

Få en frontend som er tilpasset det nordiske markedet, funksjonsrikt ut av boksen. Vi har også ferdige utvidelser til utvalgte partnere som benyttes ofte (Eks: frakt og betaling). Dette gir dere raskere time-to-market, lavere initiell investering i prosjektfasen og lavere vedlikeholdskostnader over tid.  

Lynraskt

Hastighet har blitt et kritisk parameter innen digital handel. En faktor som har direkte påvirkning på organisk trafikk, ads kostnader, konverteringsrate og generell brukeropplevelse.  

Gjennomtestet

Som en av nordens ledende ecommerce byråer så utvikler vi et produkt som skal benyttes på tvers av mange selskaper, det stiller høye krav til kvalitet, samtidig som det sikrer at løsningen dere er gjennomtestet og solid.  

 

TEKNOLOGIEN
 

Med verdensledende
teknologi under panseret.

 

Vi jobber med markedlederne innenfor eCommerce-plattfromer og er opptatt av å et godt alternativ tilpasset ditt utgangspunkt, behov og visjoner.

Uansett om du velger Commercetools, Adobe Commerce eller SAP Commerce får du teknologi i bunnen som er absolutt verdensledende.

Hans kan fortelle deg mer om Maestro

Vil du vite mer?

Ta en prat med Hans, om hva Maestro
kan gjøre for din bedrift.

La oss snakke sammen

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!