Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Voyado


Voyados Customer Experience Cloud gir deg en multikanals-markedsføringsplattform kombinert med en produktanbefalingsmotor som sammen skaper relevante og fremragende kjøpsopplevelser.

Voyado Customer Experience Cloud

 

Antall kontaktpunkter som kunder benytter for å engasjere seg med en merkevare har mangedoblet seg de siste årene, noe som gjør det vanskelig for markedsførere å nå ut med riktig budskap til rett tid. Med Voyados customer experience cloud er det enkelt å få enhetlige og handlingsrettede kundedata på tvers av alle kontaktpunkter i organisasjonen. Enkelt sagt: du kan forbedre kundeopplevelsen i alle kanaler – online og offline.


Voyado Engage

En multikanals-markedsføringsplattform som gjør det mulig for deg å handle basert på dine kundedata. Den gir deg innsikten og verktøyene du trenger for å skape ekstraordinære opplevelser i alle salgs- og markedsføringskanaler gjennom personlige og relevante budskap og automatisert marketing.
 

Voyado Elevate

En automatisert produktanbefalingsmotor som bidrar til å heve kjøpsopplevelsen og øke salg gjennom å vise relevante, intensjonsbaserte søkeresultater og produktanbefalinger på nettstedet ditt. Elevate lærer av besøkendes oppførsel i sanntid, og tilpasser resultatene for å rangere de mest relevante produktene høyere, for å maksimere salg. Voyado AI oppdager umiddelbart atferdsmønstre og trender uten å endre produktdata, og gir øyeblikkelige, relevante og lokaliserte kundeopplevelser.  


Sammen forener de to løsningene kundedata, nettstedsadferd og kjøpshistorikk for å forstå hver enkelt forbruker og deres intensjoner. Den lar deg bruke innsikten til å skape relevante kjøpsopplevelser i hver enkelt kanal, som hjelper deg med å:

  • Tiltrekke nye kunder for bærekraftig vekst

  • Konvertere besøkende til handlende kunder gjennom friksjonsløse og relevante kjøpsopplevelser

  • Bevare og utvikle lojale, langsiktige kunderelasjoner med høy livstidsverdi (CLV)

Funksjonalitet i Voyado Engage 


Customer Data Plattform (CDP) 
CDP-en er hjertet i Voyado, og samler inn kundedata for å bygge en fullstendig oversikt over hver kunde. Plutselig kan du se hvem dine beste kunder er – og hvem du trenger å gi litt ekstra oppmerksomhet! Du forstår dine kunder bedre, kan levere mer relevante budskap, og kan forutse fremtidig kundeadferd og handle etter den.  

Marketing Automation 
Design kundereiser tilpasset kundens livssyklus og send personlig tilpassede meldinger til rett person i rett øyeblikk. Med Engage kan du øke kundeengasjement og inntjening uten å øke arbeidsmengden. 

Campaign Management 
Intuitiv og helhetlig kampanjestyring på tvers av alle kanaler. Her oppretter, sender, tester og optimaliserer du kommunikasjonen din for å sikre at du treffer målgruppen på best mulig måte. 

Lojalitetsprogram  
Et lojalitetsprogram bygger sterke kunderelasjoner og hjelper deg øke salget på nett og i butikk, samt øker mersalg og kryssalg. Funksjonalitet som belønninger, gamification og medlemsnivåer bidrar til å sikre at kundene dine kommer tilbake, igjen og igjen.  

Innsikt og rapporter 
Basert på data og resultater får du skreddersydde rapporter med alt fra e-postytelse til rekruttering nye medlemmer til kundeklubben. Du får innsikt om kundene dine, deres atferd, produktene, kommunikasjonen og inntektene dine – på tvers av alle kanaler. 

Funksjonalitet i Voyado Elevate 


Hver komponent i Voyado lærer av og informerer de andre, for å skape en mer relevant brukeropplevelse som gir høyere konverteringer og økt salg. Med Elevate kan dere vokse raskere på tvers av markeder og segmenter, oppnå høyere konvertering og øke gjennomsnittlig ordreverdi. ​Med en optimal blanding av automatisering (AI) og manuell input tilbyr Voyado en enhetlig løsning for netthandel på tvers av:  

Nettstedsøk 
Hvert enkelt tastetrykk i søkeboksen utløser handlinger i sanntid, hvor Elevate måler, vurderer og forutser kundenes hensikt basert på historiske atferdsdata. På denne måten presenterer Elevate i hvert øyeblikk de mest relevante produktene, til hver enkelt kunde. 

Nettstednavigering 
Her tilpasses dynamiske produktkategorier for å støtte besøkende slik at de raskt finner produktene som er mest relevante for dem. 

Produktanbefalinger 
Anbefalinger gis i sanntid og produkter foreslås basert på individuell brukerhistorikk i kombinasjon med kollektiv historikk på nettstedet for å øke for å øke sannsynlighet for kjøp. Løsningen lar deg automatisk optimalisere hva slags produkter som skal vises på nettstedet ditt basert på hvilket forretningsmål du velger: flere konverteringer eller høyere inntekter eller fortjeneste. 

E-postanbefalinger 
Unike atferdsdata benyttes for å sende relevante og individuelt tilpassede produktanbefalinger til kundene dine også per epost.  


Er du nysgjerring på hva Voyado kan gjøre for dere? Ta kontakt med Markus for å høre mer!

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!