Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

SAP Commerce Cloud


SAP Commerce Cloud har i en årrekke blitt rangert som markedsledende netthandelsplattform av anerkjente Gartner, og er en skybasert headless platform som støtter alt du måtte trenge for å levere de virkelig store kundeopplevelsene på tvers av kanaler. SAP Commerce Cloud har gjennom årene fått et stort fotavtrykk globalt og er en av få netthandelsplattformer som støtter B2C, B2B, D2C eller en miks av disse i en og samme plattform.

En plattform av markedsledere for markedsledere

 

SAP`s slagord «The best run SAP” gir en indikasjon på hvor lista ligger med denne plattformen. Dette er plattformen for deg som har stor omsetning digitalt, eller planlegger å ta markedsandeler i fremtiden.

SAP Commerce Cloud er bygget for å understøtte flere typer forretning, og er en av få plattformer som støtter B2C, B2B, B2C2B eller D2C. Slå dette sammen med at den støtter flere lokasjoner, valutaer og nettbutikker så skal det godt gjøre å finne teknologiske begrensninger i de ekspansjonsplanene du måtte ha for fremtiden.

I motsetning til mange skybaserte produkter er SAP Commerce Cloud svært konfigurasjonsvennlig, og man kan i teorien utvide plattformen til å støtte hva som helst av krav utover det som allerede finnes som standard. Dette gjør at mulighetene er uendelige.

Hva er hemmeligheten bak SAP Commerce sin suksess?

 

Volum

I form av kritisk masse, mange ser etter hva andre konkurrenter og markedsledere gjør og dette er med på å forme egne valg. SAP Commerce Cloud er i dag en av de mest utbredte netthandelsplattformene blant større selskaper innenfor B2B og B2C. Dette i seg selv er en trygghet i form av at produktet er robust, velutprøvd og en av de plattformene deg går mest omsetning gjennom pr dags dato. 

 

Funksjonalitet

Få andre kan matche verktøykassen du får med SAP Commerce. Noen av hovedområdene som bør nevnes er et bunnsolid PIM, personalisering av søk gjennom Adaptive Search, Smart-Edit CMS med WISIWYG Editor og Assisted service modulen for å agere på vegne av kunden i kjøp og salg.

SAP Commerce gir deg alle de strategiske verktøyene du trenger for å lykkes med digital handel i en og samme plattform.

 

PIM

Nevnte vi PIM? Denne delen av SAP Commerce er så sterk, at den fortjener et avsnitt for seg selv. SAP Commerce sitt innebygde PIM konkurrer ut separate stand-alone PIM systemer på funksjonalitet, og sparer deg for kostbare integrasjoner mellom PIM og Commerce plattform.

Utover å redusere kompleksitet i arkitektur, kommer PIM modulen med støtte for roller, workflow, rapportering, datakvalitet dekning og en fleksibel datamodell. Totalt sett får man et utrolig sterkt og kompetent PIM system i pakken når man velger SAP Commerce Cloud

 

Integrasjoner mot SAP

Økosystemet til SAP består av flere komponenter som S/4 Hana ERP system, SAP sales and service cloud og Emarsys marketing verktøy. SAP sitt roadmap inkluderer standardisering av integrasjoner mellom disse produktene for å sikre at man kommer opp å stå så fort som mulig i dette økosystemet. Om du allerede har SAP produkter i porteføljen og skal satse på digital handel bør du definitivt ta en nærmere titt på SAP commerce Cloud og fordelene dette gir kontra tredjeparts plattformer.

 

Fleksibilitet og skalerbarhet

SAP Commerce Cloud leveres som en PaaS (Platform as a service) og blir ansett av mange som det perfekte kompromiss mellom tidligere On-premiss og SaaS (Software as a Service). Kort oppsummert tar man med seg fordelene ved skalerbarhet i SaaS modellen, og fleksibiliteten til å konfigurere og utvikle fra On-prem modellen.

Så med SAP Commerce vil du kunne skalere ettersom trafikken vokser, samtidig som du har frihet til å utvikle å differensiere deg fra konkurrentene gjennom fleksibiliteten PaaS gir deg.

 

Forspranget ligger i kunnskapen

To selskaper som velger samme ecommerce plattform, men ulike byråer kan oppnå vidt forskjellige resultater. Mange glemmer at teknologien i seg selv ikke skaper resultater, det er det menneskene og kunnskapen som gjør. 

PearlConvert er en av de første byråene i Norge som startet utviklingen på SAP Commerce Cloud, og vi er i dag den største SAP Partneren i Norden. Utover dette har vi en rekke ganger blitt kåret SAP`s beste partner både i Norge og Nordre de siste årene. 

Kort fortalt så gir SAP Commerce Cloud dere

 
  • En svært funksjonsrik plattform

  • Klargjort for Headless arkitektur, bruk din egen storefront eller utnytt Open source rammeverket Spartacus

  • Forhåndsbygde integrasjoner mot en rekke andre SAP produkter

  •  Et av markedets sterkeste PIM-system

  •  Skalerbarhet i skyen som PaaS

  •  Støtte for B2C, B2B, B2B2C, D2C i en og samme plattform

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!