Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Dynamic Yield


Dynamic Yield er verdens ledende løsning for personalisering, segmentering og produktanbefalinger, brukt av verdens største brands.

Med Dynamic Yield får nettbutikker muligheten til å levere personalisert innhold og produktanbefalinger til hver enkelt kunde. Dynamic Yield tilbyr en rekke funksjoner som kan hjelpe nettbutikker å øke salget og forbedre kundetilfredsheten.

En av de største fordelene med Dynamic Yield er mulighetene til å segmentere kunder etter deres adferd og preferanser. Dynamic Yield kan bruke data om kundens historikk, interesser og adferd for å levere mer relevant innhold og produktanbefalinger. Dette betyr at nettbutikker kan tilby en mer personlig og tilpasset opplevelse til hver enkelt kunde, som igjen kan øke konverteringsraten og forbedre kundetilfredsheten.

Dynamic Yield gir også nettbutikker muligheten til å utføre A/B-testing av ulike design, produktanbefalinger og innhold for å se hva som fungerer best for ulike segmenter av kunder. Dette kan hjelpe nettbutikker å identifisere hva som fungerer best for å øke konverteringsraten og øke salget.

En annen stor fordel med Dynamic Yield sammenliknet med andre løsninger er dens høye grad av konfigurering. Med Dynamic Yield kan nettbutikker enkelt tilpasse produktanbefalinger og innhold for å passe til deres spesifikke behov og produkter. Dette betyr at nettbutikker kan tilby en mer relevant og engasjerende opplevelse for kundene sine, noe som fører til økt salg og kundetilfredshet.

Alt i alt er Dynamic Yield en allsidig og kraftig løsning som kan hjelpe nettbutikker med å levere personalisert innhold og produktanbefalinger til hver enkelt kunde. Med mulighetene for segmentering, A/B-testing og høyt nivå av konfigurering, kan nettbutikker øke konverteringsraten, øke salget og forbedre kundetilfredsheten på en effektiv måte.

PearlConvert er en offisiell partner av Dynamic Yield, med sertifiserte konsulenter og hands-on erfaring med både implementering og løpende forbedring av løsningen. Noen kunder av Dynamic Yield i Norge er Elkjøp, Coop og Norli
 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!