Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Salesforce Marketing Cloud


Med Salesforce Marketing Cloud har du CRM-systemet for markedsførere for å administrere 1-til-1 kundereiser gjennom hele kundens livssyklus, i relevante kanaler. Det betyr at du vil bruke mindre tid på å administrere ulike verktøy og integrere data, og mer tid til å bygge varige kunderelasjoner.

Salesforce Marketing Cloud gir deg mulighet til å:
 

  • Sammenstille og bygge enhetlige kundeprofiler som gir deg totalinnsikt om kunden og kundeatferd.

  • Personalisering av hvert steg i kundereisene og automatisering av denne prosessen.

  • Skape epostutsendelser med enkelt drag-and-drop epostverktøy.

  • Sende målrettede budskap skreddersydd til hver kunde, basert på deres profilegenskaper, atferd og interesser.

  • Bruke AI til å forstå kunden og forutse videre engasjement og atferd, og tilegne deg kunnskap for å tilpasse kundeopplevelser som aldri før.

Salesforce Marketing Cloud består av ulike komponenter du kan benytte deg av:
 

Loyalty Management 

Gjør lojalitet til mer enn et program og ta det inn i alle kontaktpunkter i kundereisen. Få et enhetlig syn på medlemmene dine for å engasjere dem med relevante og personlig tilpassede opplevelser. 
 

Advertising Studio 

Integrer din digitale annonsering med markedsførings- og CRM-dataene dine for å bygge personlige kundeopplevelser. Bygg audiences på Facebook, Google, Instagram, Twitter og YouTube, og integrer annonseringen med resten av markedsføringen, salg og kundeservice.


Customer Data Platform 

Samle kundedata fra alle områder på ett sted. Salg, service, marketing, commerce, web, mobile app og interaction studio. Her skaper du én enkelt datakilde, hvilket gir deg mer intelligente, handlingsrettede og pålitelige data. Et kraftig verktøy som gjør at du kan engasjere kunder med relevans, tilpasse hvert øyeblikk og bygge pålitelige kunderelasjoner. 


Account Engagement

Automatisering av B2B-markedsføring kan hjelpe deg med å øke produktiviteten, øke antall leads og salg – og transformere virksomheten din. Det bidrar til å skape meningsfulle forbindelser, generere mer pipeline og gir salgsteamet mulighet til å close flere avtaler.

 

Personalization (Interaction Studio)

Gjør mer avansert 1-til-1-personalisering til en realitet, på tvers av alle kontaktpunkter kunden har med selskapet. Lever virkelig relevante kundeopplevelser, lær hvordan du får dyptgående innsikt om hver kunde, og bruk AI for å levere personlig tilpassede opplevelser på tvers av kanaler når som helst på reisen.


Intelligence

Analyser og iverksett handling på alle dataene dine i ett markedsføringsdashbord for å øke ROI, hastighet og vekst på tvers av virksomheten din. Finn ut hvordan markedsføringsintelligens driver din totale markedsføringsrapportering, måling og optimalisering.

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!