Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Pimcore PIM


God produktinformasjon blir bare viktigere og viktigere, og med stadig økende krav til funksjonalitet og sømløs handel stiger også kompleksiteten i de tekniske løsningene og produktinformasjonen brukes av flere og flere systemer. Et PIM-system gir dere kontroll på produktdataene og effektiviserer produktberikelsen. 

For å lykkes med å skape en relevant kundereise i tråd med markedet du opererer i, kanalene du velger og kundene du ønsker å nå så er det kritisk at du både har kontroll på og kan arbeide effektivt gjennom hele produktets livssyklus. 

Dessverre er hverdagen for mange innen digital handel preget av at media er fragmentert på tvers av organisasjonen og systemer, samtidig som produktinformasjonen både er tungvint å registrere, berike og tilpasse til kanal og kundegruppe. 

Pimcore er en enterprise open-source plattform som består av en portefølje av produkter spesifikt utviklet for å håndtere disse utfordringene. Selskapet ble etablert i Østerrike i 2010 og har siden den gang vunnet en rekke priser for sin innovative og fleksible løsning, som i dag brukes av over 100 000 bedrifter verden over, blant annet  SONY, IKEA, Burger King, Pepsi og Intersport. 

PearlConvert have over the last 6+ years been an instrumental part of Pimcore’s success in the Norwegian market. As an experienced digital commerce agency they have mastered the use of MDM, PIM, DAM and CMS and have demonstrated dedication and ability to deliver great value for their clients.

Christian Kemptner, Marketing & Partner Management

 

Master Data Management


Med Pimcore MDM så har man en felles plattform som sentral hub for all relevant data strukturert etter en svært fleksibel datamodell som tilpasses deres behov, selv med millioner av produkter og tusenvis av attributter så får du kontroll med hierarki, struktur, validering, versjonskontroll, beskrivelser, oversettelser, dokumentasjon, attributter, dashboards og rapporter for å nevne noe.  

Siden Pimcore er en open-source plattform så står man fritt frem til å tilpasse den etter deres behov og siden den er API-drevet så kan vi integrere den på tvers av systemer dere bruker i dag og vil ta i bruk fremover. 

Det gir dere muligheten til å effektivisere time-to-market og redusere interne ressurser tilknyttet opprettelse og vedlikehold av produktdata. Eksempelvis ved å integrere med leverandører slik at data overføres automatisk, importer data fra leverandører som ikke kan integreres eller gi leverandøren en begrenset tilgang til plattformen slik at de kan registrere data for dere.
 

Product Information Management 


Vår erfaring er at man typisk står fastlåst i en situasjon der ERP-systemet håndterer kjernedata på en god måte, men er for rigid for å håndtere produktberikelsen og media slik man ønsker. Dermed pusher man det ansvaret over til en ecommerceplattform som Magento for eksempel, som kan være mer fleksibelt, men tilsvarende ineffektivt i forhold til det kontinuerlige arbeidet som kreves ved å berike og vedlikeholde produkter. Spesielt utfordrende for aktører som hanskes med en større produktkatalog, er tilstede i flere markeder eller både jobber B2C og B2B.   

Med Pimcore PIM så strømlinjeformer du bedriftens prosess på tvers av avdelinger samtidig som du tilpasser produktinformasjonen til hvert enkelt land, marked eller kanal.
 

 

Med Pimcore PIM får dere

 

  • PIM gir dere kontroll på produktinformasjon og tilrettelegger for høyere datakvalitet uavhengig av kanal 

  • Raskere time-to-market for produkter i alle kanaler

  • Full kontroll over all produktinformasjon, media og digitale kilder.

  • Effektiv, strømlinjeformet prosess hvor man samarbeider om å skape og berike produkter.

  • Lav TCO med open-source uten lisenskostnad 

  • Moderne API-drevet plattform som integreres med Magento Open Source, Adobe Commerce og deres interne ERP-system. 

  • Open Source - Tilpasser løsningen til deres behov, ikke motsatt 

  • Komplett kontroll over hele produktspekteret for alle markeder og merkevarer, på flere språk.

  • Ingen proprietær lock-in gir dere kontroll over egen løsning  

  • Perfekt utgangspunkt i en Headless Commerce-strategi

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!