Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Flow, Integrasjons- og Tjenesteplattform


Utvikling og digitalisering beveger seg raskere enn noensinne. Skal man levere digitale handelsopplevelser som overgår kundens forventninger trenger man riktig fundament. Med en integrasjons- og tjenesteplattform er forutsetningene på plass for raskt å kunne tilby nye tjenester og brukeropplevelser.
 

Composable Commerce er den nye normen. 


Ingen e-commerce plattform alene er tilstrekkelig til å skape de beste kundeopplevelsene. I stedet trenger vi en arkitektur som støtter en best-of-breed strategi som lar oss plukke de systemene og verktøyene som er mest egnet for en gitt oppgave, og som lar oss bytte ut løsninger når vi trenger det.

Les mer om Headless commerce, MACH arkitektur og Composable commerce.

Tradisjonelt har både tjenester og data i bedriften levd i siloer. Data har ofte vært duplisert, gjerne med litt forskjellig kvalitet og bilde av virkeligheten. I tillegg har den typisk vært vanskelig å få tilgang på.

Skal du henge med i svingene er det helt avgjørende å implementere en plattform strategi, og en arkitektur som gjør bedriftens data og tjenester tilgjengelig på en god måte. En arkitektur som lar deg utnytte dataene bedriften sitter på, ta i bruk best-of-breed tjenester eller selv skape brukeropplevelsene som kundene ønsker, uten å starte fra scratch hver gang.


Flow


Convert har siden 2016 utviklet og forvaltet Flow, en plattform for integrasjon og tjenester skreddersydd for e-commerce. Plattformen benyttes av nær samtlige av våre kunder.

Med Flow hjelper vi dere å gjøre tilgjengelig bedriftens data for interne og eksterne løsninger, vanlige eksempler kan være kundeinfo, produkter, beholdning eller salgshistorikk, men løsningen tilpasses bedriftens behov.

Flow lar oss bygge tjenester som støtter bedriftens funksjoner i alle kanaler. Skal chatbotten kunne legge inn en bestilling? Eller leverandøren sende deg oppdaterte beholdningstall automatisk? Da trenger du en arkitektur som støtter det.

I tillegg til mulighetene det skaper å ha en integrasjons- og tjenesteplattform som en sentral komponent i løsningsarkitekturen dekker Flow “alt det kjedelige” som man helst bare vil ta for gitt:

Løsningen leveres som Platform-as-a-Service, PearlConvert tar altså ansvaret for driften. Det betyr at plattformen er aktivt forvaltet, skalerbar, og overvåket av vårt integrasjonsteam som har tilgang på tjenester som sikrer skalerbarhet og stabilitet, som logging, kø-system, monitorering.

Plattformen er API-drevet, så man har fleksibiliteten til å ikke bare bruke eksisterende integrasjoner utviklet av PearlConvert, men kan bytte og implementere akkurat de tjenestene man ønsker som del av en best-of-breed strategi.  

 

En moderne arkitektur for digital handel:

 

  • Vi hjelper deg å bygge en composable commerce arkitektur
  • Frigjør bedriftens data og tjenester og skap de beste opplevelsene
  • Flow lar oss skape robuste integrasjoner og tjenester, internt og eksternt
  • Med Platform-as-a-Service tar vi oss av driften
  • API-drevet 
  • Fasiliterer best-of-breed strategi

Her er noen av våre Flow integrasjoner: 
 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!