Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Crystallize Headless Commerce


Crystallize er en fremtidssikker Headless SaaS netthandelsmotor. Produktet leveres med en rekke komponenter som CMS, PIM, DAM og Commerce, og har toppmoderne arkitektur i bunn.  Med laserfokus på superraske API-er er Crystallize rigget for neste generasjons digitale handel. 

Crystallize ble etablert i 2017 med en visjon om å lage den ultimate Headless Commerce-tjenesten, og redefinere hvordan man vokser å lykkes med digital handel. Dette er det tydeligvis mange som synes har vært en god visjon, og flere større aktører har valgt Crystallize som Headless Commerce-plattform i sin arkitektur.

Skapt for digital innovasjon

 

Software as a Service

Crystallize er bygget for å vokse sammen med deg og bedriften din. Crystallize er en SaaS (Software as a Service-tjeneste) som gjør at du enkelt kan komme i gang og teste produktet for så å utvide og skalere senere ettersom du vokser. 
 

Rik funksjonalitet

Crystallize Headless Commerce kommer med et sett av kapabiliteter som dekker opp de viktigste funksjonalitetene du trenger for å lykkes med digital handel. For å nevne noen av de viktigste kan vi trekke frem PIM-tjenesten hvor du enkelt kan administrere produkter og kategorier gjennom et lekkert grafisk grensesnitt. Storytelling er en sentral del av DNA-et til Crystallize, og platformen leveres med et CMS som legger til rette for at du enkelt skal kunne fortelle den gode historien om dere som selskap og produktene dere leverer.

 

Headless StoreFronts

For å akselerere din innovasjon leverer Crystallize en rekke storefronts som man kan ta utgangspunkt i, eksempelvis om dere skal sette opp en ny nettbutikk. Storefrontene støtter en rekke rammeverk og er skreddersydd for toppytelse slik at du har forutsetningene på plass for å sikre toppscore på SEO rankings i fremtiden. 

Når det er sagt er storefrontene et utgangspunkt for de som ønsker det. Crystallize er front-end agnostisk som plattform, og det er fritt frem å bygge med utgangspunkt i andre rammeverk om man ønsker det. 

 

API-first

Crystallize er fundamenter rundt sine superrakse GraphQL API`er. Disse kan benyttes til å bygge fantastiske kundeoppleverlser uavhengig av om du skal lansere en ny nettbutikk, et verktøy for ansatte i butikk eller en ny app.  
 

TCO

Siden produktet er en SaaS-tjeneste er det ingen kostbare oppgraderinger og det er en forutsigbarhet i lisenskostnadene i form av at du betaler ettersom du vokser ut av de forskjellige modellene. 

Kort fortalt så gir Crystallize Headless Commerce dere

 
  • En skalerbar SaaS-plattform

  • Superraske GraphQL API-er

  • En svært funksjonsrik plattform (PIM, CMS, Commerce, DAM) 

  • Crystallize leverer ferdige maler for Headless storefronts

  • Perfekt utgangspunkt som netthandelsmotor i et composable landskap

  • Mulighet til å eksperimentere og vokse med plattformen over tid gjennom ulike prisplaner tilpasset selskaper i ulike stadier  

 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!