Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Vipps


Vipps er Norges ledende selskap innen smart mobilbetaling i Norge og Vipps er i mobilen til 4 millioner nordmenn. Vi har tatt med oss dette videre i våre betalingsløsninger for netthandel og i fysisk butikk, så vel som Vipps logg inn for en sikrere autentisering.

Vipps tilbyr forenkling i verdensklasse


Vipps gjør det befriende enkelt å betale eller å identifisere seg. Det er trygt og gjort på et blunk, akkurat slik det skal være. For å komme hit, har vi i Vipps alltid tatt i bruk ny teknologi og samarbeidet med andre. Det er mange systemer og ulike interesser som skal spille på lag for at folk skal kunne vippse penger seg imellom, betale i butikken eller logge seg inn for å sjekke selvangivelsen på en trygg og rask måte. Gjennom sammenslåingen med BankID og BankAxept leverer vi også løsninger innen elektronisk ID og betaling i butikk. Og mer skal det bli, i inn- og utland!

“Vipps og Convert har et nært samarbeid om felles kunder og med sin unike kompetanse om Magento hjelper felles kunder om å ta i bruk Vipps sine løsninger på Magento-plattformen. Vipps opplever Convert som samarbeidsvillige, imøtekommende og løsningsorienterte i vår dialog. Det er kun sammen vi kan gi de beste løsningene og den tette oppfølgingen til våre kunder»

- Ana Kuvås, Partneransvarlig Netthandel 

Gode betalingsløsninger for netthandel

Klarna Checkout.   Vipps.   Nets.   Dintero.   Walley.   Two.

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Våre tjenester

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!