Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Porterbuddy


Porterbuddy ble etablert i 2016 og har utviklet en logistikk- og teknologiplattform for digital handel som gir hurtig, presis og fleksibel hjemlevering. Sluttkunden kan selv bestemmer ønsket tidspunkt for hjemleveransen - enten samme dag eller når det passer. Videre skal Porterbuddy være den beste måten å handle på og skiller seg ut gjennom unike tjenester, kvalitet, kundeservice og at de tilbyr sluttkunden levering hjem på døren 7 dager i uken. Den unike teknologiplattformen selskapet har utviklet setter sluttbrukers ønsker i fokus, og bidrar til at last mile leveransen fungere sømløst både får retailer og sluttkunde. Teknologiselskapet Porterbuddy har fokus på at frakt blir en del av kundereisen og ønsker å skape en god totalopplevelse slik at fornøyde kunder kommer tilbake gang etter gang!

Økt konverteringen med samme dag levering!


Porterbuddy tilbyr løsninger som gir mulighet for dynamisk prising av frakt, økt konvertering og mersalg.

Teknologiselskapet sørger for at varene dine kommer raskt og trygt hjem til kundene dine og ønsker alltid å være først med det siste.

De har fokus på enkel integrasjon, personlig leveranse, skreddersøm og direkte kommunikasjon med budene. Med Porterbuddy som leveringsalternativ gir du de stadig mer forventningsfulle konsumentene den beste måten å handle på.

Med den nylansert tjenesten Samlevert kan kundene handle på tvers av nettbutikker med 1 levering og 1 frakt, dette gjør at man forlenger den digitale handlekurven, noe som resulterer i økt mersalg og kryssalg. Samlevert er en mer bærekraftig og fremtidsrettet måte å handle på, og tjeneste reduserer last-mile karboavtrykket ved økt samkjøring.

75% av netthandelkunder ønsker samme dag levering om mulig

 Vi har hatt et langvarig samarbeid med Convert over flere år, og det blir spennende å følge med på Convert og utviklingen av løsningene som kommer i årene fremover innen digital handel.

Henrik Gerner-Mathisen, CEO i Porterbuddy 

 

Gode frakt og EDI-løsninger

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Våre tjenester

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!