Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Unifaun


Leveringen er det avgjørende siste trinnet i kundeopplevelsen, og ved å bruke Unifauns Delivery Cloud strømlinjeformer dere forsendelser, forbedrer den totale kundeopplevelsen og utnytter de store fordelene som er å hente innen leveringsdata.  

Tilby de beste leveringsopplevelsene med Unifaun


Våre Delivery Management-løsninger kobler deg til vårt enorme transportørbibliotek og optimaliserer hvert trinn i leveringsprosessen fra valg av leveranse i kassen til bestilling, utskrift og pakkesporing. 

Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer å oppfylle sine kunders leveringsforventninger. Våre løsninger betjener alt fra nettbutikker til produksjon, uansett om du leverer til andre bedrifter eller til privatpersoner. Med Delivery Cloud kan du optimalisere de mest komplekse transportnettverk og spore den minste pakke.

I februar 2021, slo Unifaun seg sammen med Consignor for en felles målsetting: utvikle Europas #1 Delivery Cloud økosystem. Vårt nye kombinerte selskap har over 20 års erfaring innen innovative og verdiskapende teknologiske systemer for logistikk.

Våre plattformer benyttes globalt, og sikrer at over 600 millioner pakker hvert år, når sin destinasjon. Fra år 2020, har vi en årlig omsetning på 60 millioner EURO, 430 brilliante ansatte som arbeider på kontorer rundt om i Europa. Fra Sverige, Finland, Norge, Danmark, Storbritannia, Polen, Nederland, Belgia og Romania.
 

”Unifaun er svært fornøyd med samarbeidet med Convert, de fremstår som profesjonelle, kompetente og tydelige. Kombinasjonen av Converts løsninger i samspill og integrasjon med våre, gjør valget lett for kundene. Unifaun og Consignors moduler for både Delivery Checkout og Transportadministrasjon kompletterer Converts allerede slagkraftige verktøykasse”.  

Cato Hoberg, Head of Regional Sales, Unifaun 

 

Gode frakt og EDI-løsninger

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Våre tjenester

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!