Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Clerk.io 


Clerk.io er en all-in-one plattform for personalisering innen ecommerce, etablert i København i 2011. I dag gir de 2500+ nettbutikker verden over muligheten til å levere personaliserte kjøpsopplevelser og øke salget ved bruk av søkemotor, produktanbefalinger, automatiserte emails og kundesegmentering. 

Personalisert omnikanal kjøpsopplevelse 


Clerk.io er rangert som verdens #1 ecommerce personaliseringsplattform av brukere verden over. Plattformen gir 2500+ ecommerce aktører muligheten til å tilby relevante og unike kjøpsopplevelser på tvers av søk, produktanbefalinger, email, sosiale medier og annonser. 

Med utgangspunkt i deres bransjeledende AI og teknologi innen maskinlæring så hjelper de nettbutikker å tiltrekke, konvertere og beholde flere kunder. I tillegg så analyserer Clerk.io automatisk trender, brukeratferd og transaksjoner i nettbutikken slik at besøkende blir presentert med svært relevante søkeresultater, produktanbefaler, emails og mye mer som resulterer i en 15-30% økning i omsetning! 

Mer konkret, så gjør Clerk.io det enkelt for e-commerce aktører å øke gjennomsnittlig ordreverdi med personaliserte produktanbefalinger, øke konverteringen med en intelligent onsite søkemotor, automatisere utsendelser av emailer med høy konverteringsrate, i tillegg til å arbeide dedikert med segmentering av målgruppe. 

Oppsummert så hjelper de ecommerce aktører å levere relevante, personaliserte omnikanal kjøpsopplevelser til hver enkelt kunde, noe man har etterspurt i lang tid.  
 

"Convert.no and Clerk.io have collaborated many times over the past few years. As a result, we have many happy mutual clients. With their deep technical expertise and professionalism, we will continue to recommend them to our Clerk.io clients."

- Mike Button, Director Partnerships & Business Development

 

Gode personaliseringsløsninger for netthandel

Nosto.   Clerk.io.   

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Våre tjenester

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!