Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Display og Video for økt synlighet


Nå den riktige målgruppen, og formidle budskapene dine effektivt med bannerannonseringer i ulike formater

Bannerannonsering for økt merkevarekjennskap

Bannerannonsering er i dag en viktig del av den digitale markedsføringen, og
brukes ofte for å oppnå oppmerksomhet rundt en merkevare for å oppnå økt merkevarekjennskap. Ved smarte kjøp og plasseringer kan du effektiv nå den riktige målgruppen, og formidle budskapene dine effektivt! 

Det finnes mange måte å kjøre og kjøpe bannerannonsering på. Både direkte, programmatisk, ved kontekstuelle plasseringer og remarketing. Man får muligheten til å målrette etter demografi, interesser, lokasjon eller tema etc.

Våre spesialister kan hjelpe dere med forslag til type bannerannonsering. Dere vil få hjelp til å sette gode strategier, implementere nye ideer og taktikker for å forbedre kampanjer, samt oppfølging, fortløpende rapportering og analyse ved hjelp av kjente annonseverktøy.

Noen fordeler med bannerannonsering

Bannerannonser eller displayannonser er visuelle annonser som vises på nettsteder, apper eller på sosiale medieplattformer. De kommer i ulike formater, som bannere, animerte bannere eller i videoformat, og noen fordeler med displayannonsering er:

Visuell oppmerksomhet: Visningsannonser utnytter bilder, grafikk og animasjoner for å fange seerens oppmerksomhet. De er designet for å være visuelt engasjerende og minneverdige.

Målretting: Annonsører kan effektivt nå målgruppen sin basert på demografi, interesser og nettleserhistorikk. Denne presisjonen sikrer at rett budskap når de rette personene.

Merkevarebevissthet: Display og video (visningsannonser) er en utmerket annonsetype for å bygge merkevaregjenkjenning og -kjennskap. De øker synligheten og forsterker merkevareidentiteten gjennom gjentatt eksponering.

Remarketing / retargeting: Displayannonser som lar bedrifter følge og engasjere brukere som tidligere har besøkt nettstedet deres, men som ikke har konvertert. Dette kan føre til returnerede og økt trafikk til nettstedet, og forbedrede konverteringsrater.

Målbare resultater: Annonsører kan spore resultatene til denne type annonser i sanntid, slik at de kan optimalisere kampanjer fortløpende for bedre resultater.

Display og video sammen - en god kombo

Kombinasjonen av display- og videoannonser kan være en god vei å gå. Displayannonser kan tiltrekke potensielle kunder ved å øke merkevarens synlighet, mens videoannonser kan øke engasjementet deres ved å fortelle en overbevisende historie. Synergien til disse formatene kan resultere i en omfattende og effektfull kampanje.

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!