Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Jobb med våre eCommerce
marketing-spesialister


Våre erfarne spesialister hjelper bedrifter med å øke synlighet, engasjement og konverteringer ved hjelp av datadrevne, kreative og strategiske innspill, i tillegg til utførelsen av dem.

Øk synligheten og få flere konverteringer

Vi kan performance - og digital markedsføring! Våre eCommerce markedsføringsspesialister hjelper deg med å bygge din merkevare så sterk som mulig, gjennom å sikre gode opplevelser og synlighet gjennom hele kundereisen - fra det oppstår et behov, videre gjennom research-fasen og helt frem til konvertering.

Våre SEM/Paid spesialister hjelper deg, blant annet, med hvordan selge mer effektivt gjennom Google, Microsoft eller Meta universet m.m., og våre SEO spesialister hjelper deg med å oppnå økt organisk synlighet i søkemotorer.

Digital markedsføring er i stadig endring og det er flere markedsføringskanaler å velge mellom enn noen gang. Vi hjelper deg å navigere i jungelen! Det kan være utfordrende å holde følge med utviklingen, og å vite hvilke kanaler som er best egnet for ulike formål og steg i kundereisen. Hva er den mest fordelaktige kanalmiksen for å best mulig treffe og engasjere dine kunder til kjøp eller ønsket handling? Det er nettopp dette våre digitale markedsførere hjelper deg med! Våre rådgivere tar også ansvar for fortløpende monitorering og optimalisering direkte i de ulike digitale markedsføringskanal-plattformene.

Har du behov for bistand på digital markedsføring, ta kontakt med oss så hjelper vi deg! 

Les mer om våre digitale markedsføringstjenester her

Mer om hva teamet kan hjelpe med...

SEO, organisk søk

SEO handler om å gjøre nettsider synlig for Google og andre søkemotorer slik at potensielle kunder kan finne akkurat din nettside.

Utforsk mer...

SEM, betalt søk

Bli synlig med Google og Microsoft Ads slik at potensielle kunder enkelt kan finne din bedrift, produkter eller tjenester.

Utforsk mer...

SoMe, sosiale medier

Social Media Marketing (SMM) er et kraftig verktøy for bedrifter for å engasjere kunder, drive salg og bygge merkevarebevissthet.

Utforsk mer...

Video & Display

Nå den riktige målgruppen, og formidle budskapene dine effektivt med bannerannonseringer i ulike formater.

Utforsk mer...

eCommerce Managers for hire

Lei en eCom Manager! Vi bistår med ledelsen av eCom teamet, i perioder med underbemanning, eller om dere trenger faglig input.

Utforsk mer...

Digital marketers
for hire

Vi tilbyr eksperter innen betalt søk (SEM), organisk søk (SEO), SoMe markedsføring (SMM) og display/bannerannonsering.

Utforsk mer...

Innsikt, analyse & mål

Vi bistår med alt fra analyse av nettbutikken og digital markedsføring, til definisjon av KPIer/mål, og oppsett av rapporter.

Utforsk mer...

Kurs & opplæring

Kurs i netthandelsplattformer 
som Adobe Commerce, CMS-verktøy som Page Builder/Pimcore, i 3.parts verktøy, samt i analyse- og rapporteringsverktøy.

Utforsk mer...

Vi valgte å leie inn en av PearlConverts sine eCom-rådgivere som eCom-ansvarlig hos Bjørklund Norge AS i langt over en ettårsperiode, hvor vi oppgraderte og forbedret vår netthandel. Rådgiveren gjorde en meget god jobb med å forberede alle prosesser i overgangen til ny plattform, ved siden av å drifte og drive omsetningen til vår netthandel i en positiv retning. I denne perioden opplevde vi en meget god vekst i vår netthandel.

Vi i Bjørklund Norge AS vil anbefale å leie inn PearlConvert sine eCommerce-rådgivere i perioder dere har behov for en interim ressurs, eller for å få nye perspektiver og input på deres nettbutikk.

 

- Vibeke Holann, Leder Marked og Digital i Bjørklund Norge AS

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!