Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Jobb med våre eCommerce og
marketing-spesialister


Våre erfarne spesialister hjelper bedrifter med å øke engasjement, synlighet og konverteringer ved hjelp av datadrevne, kreative og strategiske innspill, i tillegg til utførelsen av dem.

Øk synligheten og få flere konverteringer

Våre spesialister på eCommerce og markedsføring rådgir, holder kurs og hjelper operasjonelt med optimalisering av nettsider og digital markedsføring. Våre dyktige ressurser kan enten leies inn på kort eller lengre sikt, avhengig av teamet deres og bedriftens behov.

Vi hjelper med å bygge din merkevare så sterk som mulig, gjennom å sikre gode opplevelser og synlighet gjennom hele kundereisen, fra det oppstår et behov, videre gjennom research-fasen og helt frem til konvertering. 

Oversikt over våre tjenester

eCommerce Managers for hire

Lei en eCommerce- rådgiver til å hjelpe din bedrift og nettbutikk på strategisk og operasjonelt nivå. Vi kan bistå i perioder med underbemanning, om dere trenger noen til å lede eCommerce-teamet eller trenger faglig input.

Les mer her

Digital marketers
for hire

Lei en markedsførings- spesialist for å forbedre synlighet og konvertering organisk og betalt. Vi har eksperter innen Google Ads, sosiale medier, display- og banner-annonser og søkemotoroptimalisering (SEO).

Les mer her

Innsikt, analyse og mål

Våre eCommerce- rådgivere hjelper med alt fra analyse av nettbutikken og digital markedsføring til definisjon av KPIer, og oppsett av rapporter til deg og teamet ditt. Vi tilbyr også opplæring i analyseverktøy som bl.a. Google Analytics.  

Les mer her

CTA pil fra venstre til høyre

Kurs og opplæring

Vi gir opplæring i systemer som Adobe Commerce / Magento og CMS-verktøy som Page Builder og Pimcore. Vi tilbyr også kurs i verktøy som Algolia, Nosto, Clerk, Lipscore, Yotpo, m.fl., samt analyse- og rapporteringsverktøy som Google Analytics & Looker Studio.

Les mer her

Vi valgte å leie inn en av PearlConverts sine eCom-rådgivere som eCom-ansvarlig hos Bjørklund Norge AS i langt over en ettårsperiode, hvor vi oppgraderte og forbedret vår netthandel. Rådgiveren gjorde en meget god jobb med å forberede alle prosesser i overgangen til ny plattform, ved siden av å drifte og drive omsetningen til vår netthandel i en positiv retning. I denne perioden opplevde vi en meget god vekst i vår netthandel.

Vi i Bjørklund Norge AS vil anbefale å leie inn PearlConvert sine eCommerce-rådgivere i perioder dere har behov for en interim ressurs, eller for å få nye perspektiver og input på deres nettbutikk.

 

- Vibeke Holann, Leder Marked og Digital i Bjørklund Norge AS

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!