Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Sikre effektive annonser på Google


SEM, betalt søk, eller søkemotorannonsering, handler om å gjøre bedriften din synlig på Google og på andre søkemotorer slik at potensielle kunder kan enkelt finne akkurat din bedrift, produkter eller tjenester.

Oppnå sterk ROAS i samarbeid med våre spesialister

Vår dyktige Paid Search/SEM-spesialist hjelper deg med å sikre god betalt synlighet, rangeringer og posisjoner i Google eller i Microsoft universet. Vår SEM-spesialist gir nyttige innspill og bistand på hvordan mest effektivt få igjen så mye som mulig for investeringene i søkemotorene, og bistår med råd på hvilke annonsetyper og budgivning strategier som vil være mest lønnsomme for din bedrift.

Et must med tilstedeværelse i søkemotorene

Vi vet at 89% av kunder starter en online kjøpsreise med et søk, og 81% gjør research på nett før de handler i butikk. Derfor er det ekstremt viktig å kunne fremme både bedriftens merkevare, tjenester og produkter i søke-øyeblikket til riktige tider og til den riktige målgruppen.

I dagens digitale landskap er Google Ads og søkemotormarkedsføring de ubestridte mesterne når det gjelder det å drive merkevaren din til toppen. Her er noen grunner til at de er så viktige å være tilstede på:

Dominer søkeresultatene: Google Ads sikrer at virksomheten din tydelig vises i søkemotorresultatene, f.eks. på søkeresultatsiden (SERP). Vær der kundene dine søker, og fang oppmerksomheten deres umiddelbart.

Nøyaktig målretting: Med Google Ads og Microsoft Ads (Bing) kan du nå rett målgruppe til rett tid. Presisjonsmålretting betyr færre bortkastede annonsekroner og flere konverteringer.

Målbar ROAS/ROI: Disse plattformene tilbyr datainnsikt i sanntid, slik at du kan spore ROI og justere strategien din fortløpende og kontinuerlig. Ingen synsing er nødvendig.

Tilpasningsdyktig budsjettering: Enten du driver en liten oppstartsbedrift eller en bransjegigant, gir Google Ads og Microsoft Advertising rom og plass til alle budsjetter. Du kontrollerer utgiftene dine, og sikrer kostnadseffektivitet.

Skreddersydde strategier tilpasset din bedrift

Det er flere gode grunner til å jobbe med vår SEM/Paid Search Specialist for Google Ads og Microsoft Ads annonsering:

Ekspertise i bransjen: Vår Paid Search Specialist har dyp innsikt og kunnskap om annonsering på Google Ads og Microsoft Ads fra mange globale og lokale merkevarer, på kryss og tvers av bransjer. Både opp mot B2C og B2B aktører. Spesialisten forstår de siste trendene, optimaliseringsmetodene og beste praksis for å oppnå suksess med søkemotormarkedsføring.

Skreddersydde strategier: Én størrelse passer ikke for alle. Vår spesialist vil utvikle skreddersydde strategier som passer nøyaktig til dine forretningsmål og målgruppe(r), og sørger for at hver eneste annonsekrone gir deg valuta for pengene!

Maksimal avkastning på investeringene (ROAS/ROI): Annonsering handler ikke bare om å bruke penger; det handler om å investere klokt. Vår spesialist fokuserer på å optimalisere kampanjene dine for å maksimere avkastningen på investeringen.

Kontinuerlig optimalisering: Vår Paid Search Specialist er alltid oppdatert på de nyeste endringene og mulighetene i Google Ads og Microsoft Ads universet. Betalt-søk spesialisten vil kontinuerlig teste ut nye annonse-muligheter, overvåke og optimalisere kampanjene dine for å sikre at de presterer på sitt beste.

Resultatorientert tilnærming: Vår spesialist er dedikert til å oppnå målbare resultater. Gjennom nøye analyse og sporingsmetoder, vil spesialisten hjelpe deg med å oppnå høyere konverteringsrater og økt avkastning.

Tidsbesparelse: Å håndtere komplekse annonseringskontoer kan være tidkrevende. Ved å samarbeide med vår Paid Search Specialist, frigjør du tid til å fokusere på andre viktige aspekter av virksomheten din, mens du har full tillit til at annonseringen håndteres profesjonelt.

Så om du ønsker å maksimere resultatene fra Google Ads og Microsoft Advertsing / Bing, er vår Paid Search Specialist den perfekte samarbeidspartneren for deg. La ekspertisen til spesialistene våre drive din annonseringsstrategi til suksess!
 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!