Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Lei en eCommerce-rådgiver


Lite ressurser i en periode? Våre konsulenter kan leies inn som midlertidige “eCommerce Managers” i perioder, eller om du trenger hjelp til spesifikke områder innenfor netthandel, eksempelvis strategi, analyse, SEO, onsite optimalisering, personalisering m.m.

Hos oss finner du eCommerce Managers for hire!

Våre konsulenter med bred erfaring fra netthandel og digital markedsføring, hjelper deg med å forbedre dine eCommerce-resultater. Konsulentene kan leies inn som interim eCommerce Managers som leder hele ehandels-satsningen deres en periode, eller til prosjektbasert arbeid eller rådgivning.

Våre eCommerce-konsulenter bidrar med identifisering av optimaliseringstiltak og muligheter både onsite og gjennom digital markedsføring, samt med gjennomføringen av dem. De bistår også med fastsetting av strategi og målsetninger, samt teamledelse, kompetanseutvikling og kurs for å sikre at målene oppnåes. Noe av det våre dyktige konsulenter kan hjelpe deg med er:
 

 • Strategiarbeid, team- & byråledelse, kompetanseutvikling for eCommerce
   
 • Analyser, mål, KPI-definisjon & rapportering
   
 • Rådgiving i beste praksis for eCommerce
   
 • Identifisering og gjennomføring av optimaliseringstiltak for din nettbutikk onsite 
   
 • Optimalisering i relevante AI-teknologier og tredjepartsverktøy. (Dette er eksempelvis produktanbefalinger, internsøk, kundeanmeldelses-verktøy, chatbots etc.)
   
 • Tracking av nettsiden (Google Tag Manager og Google Analytics)
   
 • Rådgivning & beste praksis innen kampanjeplanlegging og digital markedsføring
   

I teamet vårt har vi også digitale markedsføringsspesialister som kan kobles inn ved behov, eksempelvis innenfor SEO (søkemotoroptimalisering) og SEM (Google Ads), sosiale medier osv. Les mer om våre spesialister innen performance -og digital markedsføring her.

Sunkost har over en lengre periode samarbeidet med PearlConvert sine eCommerce rådgivere for å optimalisere netthandelsløsningen. Begge rådgiverne vi har jobbet med er utrolig profesjonelle og faglig sterke i sine felt. De er proaktive og kommer med gode ideer på tiltak for videre optimalisering basert på de behovene vi trenger. De setter seg raskt inn i ulike problemstillinger, er positive og effektive."


- Karoline Gjerde, eCommerce Director i Sunkost
 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!