Convert blir en del av Pearl Group Les mer

Jobb med våre digitale markedsførere


Digital markedsføring er i stadig endring og det er flere markedsføringskanaler å velge mellom enn noen gang. Vi hjelper deg å navigere i jungelen! 

Bli mer synlig med våre digitale markedsføringsspesialister

Våre spesialister jobber både prosjektbasert og kan leies inn på lang sikt. Det kan være utfordrende å holde følge med i utviklingen, og å vite hvilke kanaler som er best egnet for ulike formål og steg i kundereisen. Hva er den mest fordelaktige kanalmiksen for å best mulig treffe og engasjere dine kunder til kjøp eller ønsket handling? Det er nettopp dette våre digitale markedsførere hjelper deg med! Våre rådgivere kan også ta ansvar for fortløpende monitorering og optimalisering direkte i de ulike digitale markedsføringskanalplattformene.

Har du behov for bistand på digital markedsføring, ta kontakt med oss så hjelper vi deg! 

Kvinne i hvit skjorte og rød leppestift sitter med sin datamaskin og styrer den med datamus, med hennes iPhone liggende ved siden av.

Våre tjenester

Betalt søk, Google Ads
Å være synlig på Google når det søkes etter dine produkter og tjenester, er et must i disse dager. Vi vet at så mange som rundt 89% av kunder starter sin kjøpsreise online med et søk på Google. Vår Google Ads-spesialist vil garantert sikre at din bedrift er tydelig tilstede i viktige søkeøyeblikk, og sikrer deg en god ROAS og endelig ROI. Vår Google Ads-spesialist kan hjelpe deg med alle mulighetene Google Ads-plattformen tilbyr.

Sosiale medier (SoMe)
Vår sosiale medier-spesialist brenner for SoMe-marketing og kan hjelpe deg med sosiale kanaler Snapchat, Tik Tok, YouTube m.m., og Meta-kanalene Facebook og Instagram.  Vi hjelper deg med å sette den rette sosiale medier-strategien for din bedrift og hjelper deg med oppsett, kampanje-administrasjon og fortløpende monitorering og optimalisering.

Display (banner-annonsering)
Vår Display-spesialist hjelper dere med programmatiske og direkte mediekjøp. Dere vil få hjelp til å sette gode strategier, implementere nye ideer og taktikker for å forbedre kampanjer, samt oppfølging, fortløpende rapportering og analyse ved hjelp av annonseverktøy som Google DV360, Adform, Criteo eller andre.

Søkemotoroptimalisering (SEO)
Vår dyktige SEO-spesialist hjelper deg med å sikre økt organisk rangering og posisjon på Google. Vår SEO- spesialist gir nyttige innspill og bistand på både teknisk SEO og SEO på innholdsnivå, blant annet ved hjelp av SEO- og søkeordsanalyser. Sammen sikrer dette organisk synlighet for din bedrift.

Visuelt design
Å sikre godt visuelt innhold til bruk i dine digitale markedsføringskanaler er helt nødvendig. I disse digitale dager hvor vi eksponeres for en jungel av innhold fra alle kanter og kanaler, må vi sikre at innholdet bryter igjennom og sikrer en stoppeffekt. Vår visuelle designer hjelper deg med alt fra ideutvikling til produksjon av design til alle digitale kanaler, formater og flater.

 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Ta kontakt

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

Få hjelp av våre eCommerce og marketing-spesialister 

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!