Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Adobe Commerce utnevnt som Leader blant ecommerce plattformer i 2021

Markus Sæther

CCO, Convert

Kontakt meg

Adobe Commerce kåret til Leader i Gartner’s Magic Quadrant for Digital Commerce i 2021, desto mer imponerende av plattformen å få denne anerkjennelsen for 5 året på rad.

Kombinasjonen av Adobe som eier og innovatør sammen med et globalt partnernettverk som samarbeider med kundene om å utvikle deres digitale handel er vanskelig å slå. 

Sammen er vi verdens største økosystem innen digital handel og det gir oss en fordel i evalueringskriteriene til Gartner, som blant annet ser på “completeness of vision” og “ability to execute” i deres rapport. 

Tilsammen var det 17 ecommerce plattformer med i evalueringen, blant annet Optimizely (Episerver), Salesforce, Shopify, Bigcommerce, Commercetools. 

 

De viktigste styrkene til Adobe Commerce var ifølge rapporten:

 

Størst, verden rundt


Er den plattformen med flest partnere globalt. Gjør det enkelt for kunder å finne lokale samarbeidspartnere, som eksempelvis Convert.  

 

Funksjonsrik


Bredt spekter av out-of-the-box-functionality som er viktig for mange, for mer standard funksjonalitet reduserer TCO både ved investering, men også vedlikehold over tid. 

 

Brukervennlig


Intuitivt brukergrensesnitt for de som jobber i løsningen.

Last ned rapporten her.

Populære meninger.

Convert Group sertifisert som Great Place to Work bedrift

"Culture eats Strategy for breakfast" heter det vist. Derfor er vi utrolig stolte av å kunne kunngjøre at Convert Group nylig er blitt sertifisert som en Great Place to Work bedrift.

Adobe Magento kåret til Leader av Gartner

Valg av riktig E-commerce platform er en sentral beslutning for alle selskaper om ønsker å lykkes med digital handel. Landskapet kan fremstå uoversiktelig, med Nordiske, Europeiske og Globale alternativer.

Dette må du huske til Black Friday

Vi forventer at årets Black Friday periode vil overgå alt vi har sett tidligere. Netthandelen i Norge er opp 30% hittil i år, og effekten av de pågående kovid-19 tiltakene vil i sum føre til at din Black Friday kampanje i år vil overgå tidligere år.

Våre tjenester

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing automation, personalisering, kundeservice & salg

eCommerce management for hire i korte og lengre perioder

Support, hosting og videreutvikling