Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

PearlConvert etablerer egen Customer Engagement-avdeling

Markus Sæther

CCO, PearlConvert

Kontakt oss

Som nydannet e-handelshus hviler vi ikke på laurbærene, og starter reisen med å styrke satsingen innen Customer Experience (CX) med en ny Customer Engagement-avdeling. I tillegg rekrutterer vi for å øke kapasiteten i eksisterende avdelinger. Med denne endringen skal vi tilby enda bedre totalløsninger for kundene våre, og få kapasitet til å møte økt etterspørsel, særlig etter enkelttjenester. 

Med et eget team for Customer Engagement og utvider vi tjenestespekteret vårt innenfor digital handel ytterligere. Vårt nye team er spesialister på teknologier som styrker kunderelasjoner og bidrar til å skape lojalitet. Med dette ønsker vi å ta et større ansvar for kundereisene innen digital handel og dra nytte av synergieffektene som skapes for kundene som benytter seg av totalspekteret av tjenestene våre.

Det nye Customer Engagement-teamet hos PearlConvert. Fra venstre: Halvor Flesche Andreassen, Mubin Hamid, Celine Ekornåsvåg, Andreas Røed, Janne Cathrin Liland og Marie Løkås.

Daglig leder i PearlConvert, Torkel Johannessen har selv arbeidet en del med dette fagområdet tidligere, blant annet når han var med å etablere Club VITA, en av Norges mest populære kundeklubber i sin tid. Han gleder seg stort til å jobbe sammen med sine nye kollegaer.

Med et eget team på seks spesialister innen martech, personalisering, lojalitet, salg og service så får vi på plass enda en viktig brikke i økosystemet som digital handel består av. 

Vi kan tilby våre kunder en bedre totalpakke og åpenbare synergieffekter - hvor hele teamet fra utvikling til marketing spiller sammen, og løsningene er bygget på en felles forståelse for kundens utfordringer og potensiale.
 

- Torkel Johannessen, CEO, PearlConvert

Den nye avdelingen følger som en del av oppkjøpet Pearl Group gjorde tidligere i år, hvor Convert Group AS ble kjøpt opp, og PearlConvert ble dannet. Det nye Customer Engagement-teamet er hentet over fra Pearl Group.

Om PearlConvert
 

PearlConvert skal være Nordens (og kanskje verdens) beste på digital handel!  Vi har vokst til å bli et av de største byråene innen digital handel i Norden, og blant våre 130 + e-handelseksperter finner du alt fra utviklere, rådgivere og CX-eksperter. 

PearlConvert er en del av Pearl Group. Med 330+ ansatte i 6 land er Pearl Group en av Nordens største partnere innen forretningssystemer (ERP), digital handel, innsikt og CX.

Populære meninger.

Adobe Commerce beste ecommerce plattform | PearlConvert

Adobe Commerce kåret til Leader i Gartner’s Magic Quadrant for Digital Commerce i 2022. PearlConvert er imponert over at de får denne prisen seks år på rad.

Les om vår nye Customer Engagement-avdeling | PearlConvert

PearlConvert styrker sin Customer Experience-satsning med ny Customer Engagement-avdeling og får spesialister innen Martech, personalisering og lojalitet.

Convert og Pearl Group danner e-handelshus | PearlConvert

Convert og Pearl Group danner nytt e-handelshus – PearlConvert. Skal bygge markedsledende e-handelsmiljø sentrert rundt markedsledende teknologi og kundefokus.
Meld deg på nyhetsbrev!