Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Pearl Group og Convert bygger ledende ehandelsmiljø - PearlConvert

Convert og Pearl Group har inngått avtale om å danne nytt e-handelshus – Vi skal bygge det markedsledende miljøet der den beste kundereisen kombinert med de markedsledende teknologiene sikrer kundenes behov. E-handelshuset Convert går i allianse med Pearl Group, en ledende IT-partner innen forretningsløsninger og e-Handel i Norden. Satsingen vil hete PearlConvert.

PearlConvert vil ha 110 ansatte i Oslo, Riga og Gdansk. Partnerskapet innebærer at Pearl Group kjøper alle aksjene i Convert samtidig som ledende ansatte i Convert går inn på eiersiden i Pearl Group. Pearl Group vil etter oppkjøpet totalt ha 330 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Latvia, Polen, Ukraina og Singapore.

"Convert er et selskap som har bevist mye, hvor de har vokst frem som en ledende aktør innen e-handel i Norge, og levert en rekke e-handelsløsninger til anerkjente selskaper som Bohus, Eplehuset og Bjørklund. Men det mest vesentlige for oss i Pearl er at vi møtte en kompetanse og kultur som traff oss umiddelbart. Fokuset på hvordan vi kan skape verdi for kundene, og en sterk kultur for nyskaping og utvikling var en viktig årsak til at vi fant hverandre", sier Geir Thoresen, konsernsjef i Pearl Group.

"Jeg kan ikke tenke meg en bedre partner for Convert enn Pearl Group. Sammen vil vi tilby våre kunder unike løsninger og konkurransedyktige vilkår fra et fagmiljø som står sterkere enn noensinne. Våre ansatte vil få nye utviklingsmuligheter og nye spennende utfordringer", sier Torkel Johannessen, administrerende direktør i Convert.

Convert på besøk hos Apotera for å gratulere dem med prisen "Årets nettbutikk 2021"
Convert på besøk hos Apotera for å gratulere dem med prisen "Årets nettbutikk 2021"
Convert på besøk hos Apotera for å gratulere dem med prisen "Årets nettbutikk 2021"

Fra venstre: Torkel Johannessen, administrerende direktør i Convert, og Geir Thoresen, konsernsjef i Pearl Group.

 Convert er et av de største byråene innen digital handel i Norge, med over 75 ansatte. Selskapet leverer markedsledende teknologi og fokuserer på langsiktige kundeforhold og verdiskapning for sine kunder. Dette har resultert i sterk og jevn vekst siden oppstarten i 2015, og en rekke anerkjente selskaper på kundelisten.

Pearl Group har utviklet en rekke e-handelsløsninger for mange av landets største virksomheter. Løsningene inkluderer blant annet sofistikerte «klikk og hent»-løsninger som er i sterk vekst som ble ytterligere forsterket under koronapandemien. Selskapet ser et stort og stadig voksende marked for sine tjenester i Norden, og har mellomstore og store selskaper med avanserte IT-behov som hovedmålgruppe.

"Pearl Group skal vokse til en omsetning på 1,5 milliard innen 2026. PearlConvert vil være en viktig del av denne utviklingen", sier Geir Thoresen avslutningsvis.

Finansavisens skrev en sak om nye PearlConvert 24.april, den kan du lese her

 Om Pearl Group
 

 • En ledende IT-partner innen forretningsløsninger og e-Handel i Norden og den største SAP-partneren i Norge

 • Mellom 20-25% vekst de seneste 5 årene

 • Har kunder som Bohus, Motek, Fjellsport, Telenor, Komplett, Norengros, Jernia, Outnorth, Vitus, Norgesgruppen, H&M, Eplehuset, Dafgårds, Borregaard, Travel Retail Norway, Norwegian,

 • Eies av Norvestor og de ansatte

 • Etablert i 2006

 • Omsetning i 2021: 484 MNOK

 • 270 ansatte – Kontorer i Norge, Sverige, Finland, Latvia, Ukraina og Singapore

 

Om Convert Group
 

 • Design & Tech byrå med en visjon om å lage Norges (kanskje verdens) beste digitale handelsløsninger

 • Har kunder som; Bohus, Eplehuset, Bjørklund, Sunkost, The Body Shop, Floyd, Apotera

 • 75 ansatte totalt, hovedkontor i Oslo.

 • Omsetning i 2021: 53,6M

 • 93% vekst siste 3 år – 30% gj.snitt årlig vekst siste 5 år

 • Etablert i 2015

 • Eies 20% hver av; Markus Sæther, Ole Heintz, Ingar Melby, Claus Sørensen og Stian Laursen (via holdingselskapet Neovada)

 • Deloitte Technology Fast 50 (2021) / 4 x Gaselle / Great Place to Work

Markus Sæther

CCO, PearlConvert

Kontakt oss

Populære meninger.

Adobe Commerce beste ecommerce plattform | PearlConvert

Adobe Commerce kåret til Leader i Gartner’s Magic Quadrant for Digital Commerce i 2022. PearlConvert er imponert over at de får denne prisen seks år på rad.

Les om vår nye Customer Engagement-avdeling | PearlConvert

PearlConvert styrker sin Customer Experience-satsning med ny Customer Engagement-avdeling og får spesialister innen Martech, personalisering og lojalitet.

Convert og Pearl Group danner e-handelshus | PearlConvert

Convert og Pearl Group danner nytt e-handelshus – PearlConvert. Skal bygge markedsledende e-handelsmiljø sentrert rundt markedsledende teknologi og kundefokus.

Våre tjenester

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!