Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

E-handelshuset PearlConvert - Q&A

Convert og Pearl Group danner nytt e-handelshus - PearlConvert! Sammen med Pearl Group skal vi bygge Skandinavias ledende byrå innen digital handel, sentrert rundt markedsledende teknologi, et knallsterkt fagmiljø og samlet fokus på kundereisen. Nøyaktig hva dette innebærer har vi samlet litt mer informasjon om her. 

Hva skjer i praksis?
 

 • Convert beholdes som som eget selskap under navnet PearlConvert, og fortsetter med stålfokus på e-handel. PearlConvert blir spydspissen innen digital handel for Pearl Group.

 • Converts eksisterende CEO, medeiere og ledergruppe vil naturligvis være med for å lede PearlConvert videre.

 • Pearl flytter ca 40 ansatte fra egen commerce-avdeling over til Convert, som forenes under PearlConvert.
  Selskapet vil ha 110 ansatte i Oslo, Riga og Gdansk. 

 

Hva betyr dette for eksisterende og nye kunder?
 

 • For våre kunder er det lite som endrer seg rent praktisk, dere vil fortsatt jobbe med de samme menneskene i Convert, og partnerskapet med Pearl vil ikke erstatte fokus på eksisterende teknologi eller tjenester. Men det vil gi dere tilgang på mer fagkompetanse og ressurser, samt støttende komplimentærteknologi fra Pearl.

 • Pearl og Convert er to ledende aktører innen SAP, Adobe Commerce og Magento, fremover vil vi fortsette å styrke eksisterende kjerneområder, men sammen skal vi bygge det ledende byrået innen composable commerce i Skandinavia.

 • Som en del av Pearl Group vil PearlConvert få finansielle muskler og ressurser som gir bedre forutsetninger enn noen gang til å vokse både raskere og bedre.

 • Nye PearlConvert innebærer et betydelig større fagmiljø innen disipliner som UX, PIM, ecommerce-rådgivere og løsningsarkitekter som vil gi kundene våre en fordel allerede fra første dag. 

 • Digital handel er både mer komplekst og fragmentert enn noen gang, og Pearl representerer relevant kompetanse som komplementerer e-handelsfaget innen f.eks logistikk, CRM, personalisering og marketing automation som vil være en fordel for våre kunder fremover.

 • Pearl er i en klasse for seg selv når det gjelder å jobbe med store, komplekse prosjekter for sine kunder. Convert vil nå dra fordeler av deres erfaring, rutiner og beste praksis for å styrke egen prosjektavdeling. 

Convert på besøk hos Apotera for å gratulere dem med prisen "Årets nettbutikk 2021"
Convert på besøk hos Apotera for å gratulere dem med prisen "Årets nettbutikk 2021"
Convert på besøk hos Apotera for å gratulere dem med prisen "Årets nettbutikk 2021"

Fra venstre: Torkel Johannessen, administrerende direktør i Convert, og Geir Thoresen, konsernsjef i Pearl Group.

Hvorfor er Pearl & Convert en god match?
 

 • Pearl og Convert deler samme kultur og visjon, vi  fokuserer på hvordan vi skal skape verdi for kundene, og  har begge en sterk kultur for nyskaping og utvikling.

 • Pearl og Convert har samme strategiske posisjonering, med fokus på langsiktige, lojale kundeforhold, fremfor å bygge volum. 

 • Pearl og Convert har både konkurrert mot hverandre og samarbeidet på felles prosjekter de siste 6 årene, som eksempelvis Eplehuset og Bohus. Fremover skal vi arbeide sammen for å materialisere denne erfaringen og kunnskapen til konkret verdiskapning for våre felles kunder.

 

Convert har hatt samme visjon siden det ble etablert; “vi skal lage Norges (kanskje verdens) beste digitale handelsløsninger”, sammen med Pearl så er vi nærmere å nå ambisjonen enn noen gang tidligere. 

Les gjerne også pressemeldingen om partnerskapet her.

Har du spørsmål om PearlConvert kan du ta konktakt med Torkel Johannessen på epost: torkel@convert.no.

Markus Sæther

CCO, PearlConvert

Kontakt oss

Populære meninger.

Adobe Commerce beste ecommerce plattform | PearlConvert

Adobe Commerce kåret til Leader i Gartner’s Magic Quadrant for Digital Commerce i 2022. PearlConvert er imponert over at de får denne prisen seks år på rad.

Les om vår nye Customer Engagement-avdeling | PearlConvert

PearlConvert styrker sin Customer Experience-satsning med ny Customer Engagement-avdeling og får spesialister innen Martech, personalisering og lojalitet.

Convert og Pearl Group danner e-handelshus | PearlConvert

Convert og Pearl Group danner nytt e-handelshus – PearlConvert. Skal bygge markedsledende e-handelsmiljø sentrert rundt markedsledende teknologi og kundefokus.

Våre tjenester

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

eCom marketing-spesialister hjelper deg med SEO, SEM og mer

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!