Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Convert Group sertifisert som Great Place to Work bedrift

Torkel Johannessen

Daglig leder, Convert

Kontakt meg

"Culture eats Strategy for breakfast" heter det visst. Derfor er vi utrolig stolte av å kunne kunngjøre at Convert Group nylig er blitt sertifisert som en Great Place to Work bedrift. 

For første gang har Convert Group AS deltatt i medarbeiderundersøkelsen Great Place to Work, levert av et av verdens ledende selskaper innen arbeidsmiljø og kulturutvikling. Alle våre ansatte har de siste par ukene fått lov å fortelle akkurat hva de mener om å jobbe i Convert, og tilbakemeldingene vi har mottatt var rett og slett fantastiske. 

Ikke bare ble Convert sertifisert på første forsøk, men gjengen fra Great Place to Work kunne fortelle at tilbakmeldingene fra våre ansatte var eksepsjonelt gode. 

Fornøyde, motiverte og involverte medarbeidere er kanskje den aller viktigste ressursen i ethvert moderne selskap. For et "scale-up" selskap som jobber mot kresne kunder innen digital handel er det faktisk enda viktigere. Til syvende og sist består Convert bare av menneskene som jobber her.  Å bygge en god bedriftskultur er vanskelig. Å klare å bygge den i sterk vekst, på tvers av flere land og kulturer i disse Corona tider er kanskje enda vanskeligere.  Derfor er jeg utrolig stolt av de resultatene vi har fått tilbake fra alle våre fantastiske medarbeidere, sier Torkel Johannessen, CEO i Convert Group AS. 

Tusen takk til alle de herlige folkene i Convert! Dette er bare så utrolig motiverende og vi gleder oss til reisen videre! 

Populære meninger.

Convert Group sertifisert som Great Place to Work bedrift

"Culture eats Strategy for breakfast" heter det vist. Derfor er vi utrolig stolte av å kunne kunngjøre at Convert Group nylig er blitt sertifisert som en Great Place to Work bedrift.

Adobe Magento kåret til Leader av Gartner

Valg av riktig E-commerce platform er en sentral beslutning for alle selskaper om ønsker å lykkes med digital handel. Landskapet kan fremstå uoversiktelig, med Nordiske, Europeiske og Globale alternativer.

Dette må du huske til Black Friday

Vi forventer at årets Black Friday periode vil overgå alt vi har sett tidligere. Netthandelen i Norge er opp 30% hittil i år, og effekten av de pågående kovid-19 tiltakene vil i sum føre til at din Black Friday kampanje i år vil overgå tidligere år.

Våre tjenester

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing automation, personalisering, kundeservice & salg

eCommerce management for hire i korte og lengre perioder

Support, hosting og videreutvikling