Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

Convert Group sertifisert som Great Place to Work bedrift

Torkel Johannessen

Daglig leder, PearlConvert

Kontakt oss

"Culture eats Strategy for breakfast" heter det visst. Derfor er vi utrolig stolte av å kunne kunngjøre at Convert Group nylig er blitt sertifisert som en Great Place to Work bedrift. 

For første gang har Convert Group AS deltatt i medarbeiderundersøkelsen Great Place to Work, levert av et av verdens ledende selskaper innen arbeidsmiljø og kulturutvikling. Alle våre ansatte har de siste par ukene fått lov å fortelle akkurat hva de mener om å jobbe i Convert, og tilbakemeldingene vi har mottatt var rett og slett fantastiske. 

Ikke bare ble Convert sertifisert på første forsøk, men gjengen fra Great Place to Work kunne fortelle at tilbakmeldingene fra våre ansatte var eksepsjonelt gode. 

Fornøyde, motiverte og involverte medarbeidere er kanskje den aller viktigste ressursen i ethvert moderne selskap. For et "scale-up" selskap som jobber mot kresne kunder innen digital handel er det faktisk enda viktigere. Til syvende og sist består Convert bare av menneskene som jobber her.  Å bygge en god bedriftskultur er vanskelig. Å klare å bygge den i sterk vekst, på tvers av flere land og kulturer i disse Corona tider er kanskje enda vanskeligere.  Derfor er jeg utrolig stolt av de resultatene vi har fått tilbake fra alle våre fantastiske medarbeidere, sier Torkel Johannessen, CEO i Convert Group AS. 

Tusen takk til alle de herlige folkene i Convert! Dette er bare så utrolig motiverende og vi gleder oss til reisen videre! 

Populære meninger.

Adobe Commerce kåret til Leader blant ecommerce plattformer i 2022

Adobe Commerce kåret til Leader i Gartner’s Magic Quadrant for Digital Commerce i 2022, desto mer imponerende av plattformen å få denne anerkjennelsen for 6 året på rad.

PearlConvert etablerer ny Customer Engagement-avdeling

PearlConvert styrker sin Customer Experience-satsning med ny Customer Engagement-avdeling; får 6 spesialister innen martech, personalisering, lojalitet, salg og service.

Convert og Pearl Group danner nytt e-handelshus – PearlConvert

Convert og Pearl Group danner nytt e-handelshus – PearlConvert. Skal bygge markedsledende e-handelsmiljø sentrert rundt markedsledende teknologi og kundefokus.

Våre tjenester

Digital strategi, digital transformasjon og endringsledelse

Design, UX og CRO

Netthandel for B2C og B2B-aktører

Masterdata, produktberikelse og mediehåndtering

Best of breed-partnere og inhouse tech

Marketing, personalisering, lojalitet, kundeservice & salg

Få hjelp av våre eCommerce og marketing-spesialister 

Support, hosting og videreutvikling

Meld deg på nyhetsbrev!