Convert blir en del av Pearl Group Les mer

 

PearlConvert inngår partnerskap med Voyado - styrker satsningen innen CX & loyalty ytterligere

En viktig del av PearlConverts strategi er å inngå partnerskap som kan forbedre tilbudet ut til kundene. Som en ledende aktør innen marketing automation og on-site personalisering, er Voyado et godt tilskudd til satsningen innen lojalitet, kundereise & marketing. Med bred erfaring fra retail og felles kunder fra start, er Voyado og PearlConvert en god match.

Celine Ekornåsvåg, Head of Customer Engagement hos PearlConvert, (t.v.) og Jesper Larsen, Partner Director hos Voyado (t.h.)

PearlConvert styrker tilbudet   


– Det nye partnerskapet innebærer at PearlConvert kan levere Voyado-produkter, og håndtere Voyado-implementering og støtte direkte, sier Celine Ekornåsvåg, Head of Customer Engagement i PearlConvert. 

– Dette gir kundene våre nye muligheter for å styrke kundeopplevelsen, automatisering av markedsføringsoppgaver og kundeklubb, og her er Voyado en naturlig samarbeidspartner.   

Voyado Engage er en markedsføringsplattform med verktøy og innsikt for å skape gode kundeopplevelser i alle salgs- og markedsføringskanaler.  

– Antall kontaktpunkter som kunder benytter for å engasjere seg med en merkevare har mangedoblet seg de siste årene, noe som gjør det vanskelig for markedsførere å nå ut med riktig budskap til rett tidVoyado Engage sørger for enhetlige kundedata og verktøy som hjelper deg å forstå forbrukeren og intensjonene, og forbedre kundeopplevelsen i alle kanaler på en mye mer gjennomført måte, forklarer Ekornåsvåg.   
 

Merverdi for kundene  


Ekornåsvåg er sikker på at partnerskapet med Voyado vil forbedre tilbudet for PearlConverts kunder på flere måter.   

 – Dette vil være en stor fordel for våre kunder siden vi kan levere Voyado som en del av våre netthandelsleveranser og vi kan bidra til en mer helhetlig kundereise, og våre kunder trenger bare å forholde seg til én enkelt partner som allerede kjenner de veldig godt.  Vi har veldig god erfaring med Voyado og har gjort mange integrasjoner med dem allerede. Så vi ser frem til et spennende partnerskap, smiler hun.  

Voyado ser også gode fordeler ved partnerskap med PearlConvert, og mener kundene vil nyte godt av dette.   

- PearlConvert er sterke på digital handel, og har kunder og løsninger som passer svært godt med Voyado. Kompetansen og tjenestebredden PearlConvert sitter med gir dem unik innsikt i kundenes behov, samt forenkler integrasjon og oppsett med Voyado. Så dette samarbeidet vil være veldig verdifullt for både nye og våre felles kunder, sier Jesper Larsen, Partner Director hos Voyado.  

 

Om PearlConvert
 

PearlConvert skal være Nordens (og kanskje verdens) beste på digital handel!  Vi har vokst til å bli et av de største byråene innen digital handel i Norden, og blant våre 130 + e-handelseksperter finner du alt fra utviklere, rådgivere og CX-eksperter. 

PearlConvert er en del av Pearl Group. Med 330+ ansatte i 6 land er Pearl Group en av Nordens største partnere innen forretningssystemer (ERP), digital handel, innsikt og CX.

Markus Sæther

CCO, PearlConvert

Kontakt oss

Populære meninger.

Adobe Commerce beste ecommerce plattform | PearlConvert

Adobe Commerce kåret til Leader i Gartner’s Magic Quadrant for Digital Commerce i 2022. PearlConvert er imponert over at de får denne prisen seks år på rad.

Les om vår nye Customer Engagement-avdeling | PearlConvert

PearlConvert styrker sin Customer Experience-satsning med ny Customer Engagement-avdeling og får spesialister innen Martech, personalisering og lojalitet.

Convert og Pearl Group danner e-handelshus | PearlConvert

Convert og Pearl Group danner nytt e-handelshus – PearlConvert. Skal bygge markedsledende e-handelsmiljø sentrert rundt markedsledende teknologi og kundefokus.
Meld deg på nyhetsbrev!